Версія для друку Версія для друку

Іршавщина попрощалась ще з одним Героєм

 12 лютого на Іршавшині знову був скорботний день. Наш район попрощався ще з одним Героєм, своїм земляком – добровольцем, водієм бензовозу у батальйоні «Айдар» Юрієм Королем, 1978 р.н., який загинув 5 вересня минулого року у боях за Щастя, що на Луганщині. Оскільки під час обстрілів вантажівку підірвали, то особу вдалося ідентифікувати тільки зараз, за допомогою проведення експертизи ДНК. Страшна та жорстока війна забрала в трьох чарівних дівчат батька, в молодої жінки – чоловіка, в матері – сина. Він віддав своє життя за їх та наш спокій, за незалежність і свободу рідної країни.

 Крім рідних і близьких, провести Героя в останню путь прийшли жителі з усіх куточків Іршавщини, в тому числі керівництво району, представники політичних партій, громадські активісти та побратими з батальйону «Айдар».

 Керівники району, не приховуючи смутку й болю в очах, висловили щирі співчуття родині загиблого, запевнивши, що вони не залишаться сам на сам зі своїм горем, адже це – наша спільна біда і наш обов’язок – підтримати родину в цю важку хвилину та допомагати, хто чим може.

Юні мешканці Заріччя створили «живий коридор», тримаючи в руках запалені свічки. Великий український стяг, жовто-сині знамена, сльози на очах дорослих та дітей, звуки симфонічного оркестру, залпи рушниць і навіть блакитне ясне небо та яскраве сонце – все це було востаннє для найкращого батька, люблячого чоловіка, дорогої дитини, гідного сина України, пам’ять про котрого завжди буде жити в наших серцях!..

Вічна пам’ять Герою України!

Ваш отзыв

Ваш коментар