Версія для друку Версія для друку

Депутати Чорнопотіцької сільради плідно працювали

 Наприкінці січня відбулося засіданні 26 сесії. Перед початком роботи зібралися комісії, які обговорили всі питання, винесенні на засідання.

Сільський голова Є.І. Манайло запропонував вшанувати хвилиною мовчання пам’ять тих, хто загинув на Сході України із нашого району. Він ознайомив із завданнями, які стоять перед депутатами. Щиро подякував депутатам, які взяли активну участь в організації допомоги бійцям у зоні АТО на території сільської ради.

Традиційно не обійшлося на сесії і без вирішення проблемних земельних питань: із заявами виступили землевпорядник сільської ради та голова земельної комісії І.І. Газдик.

Йшлося про допомогу малозабезпеченим сім’ям, діти яких відвідують дошкільні заклади. Батьківська плата за харчування в дитсадках становитиме 6 гривень на день.

Головуючий ознайомив присутніх із проектами рішень про податок на рухоме майно фізичних та юридичних осіб, про мобілізацію, доручив депутатам залучити до активної участі громадян сіл з питання вивозу сміття.

Народні обранці пропонували порушити питання перед відповідними владними структурами про відкриття рейсу Ч.Потік – Мукачево, у зв’язку з великою кількістю студентів, яким важко добиратися в  Ужгород та Мукачево.

Головний бухгалтер сільради Л.І. Маргіта ознайомила присутніх із бюджетом громади. На освіту не вистачає 85 тисяч, на культуру – трохи менше.

Депутати прийняли бюджет місцевої ради на цей рік. У роботі сесії взяв участь і виступив В.І. Маргіта – депутат райради.

Наталія ДАНКАНИЧ.

Ваш отзыв

Ваш коментар