- Нове життя - https://nz-ir.com -

ВЛАДА НА НОВОРІЧНО-РІЗДВЯНІЙ ХВИЛІ

Дітям з особливими потребами

Святкували Новий рік у Іршавському відділенні обласного центру комплексної реабілітації інвалідів та дітей-інвалідів: хлопчики та дівчатка розповідали Діду Морозу вірші, співали пісні, розгадували загадки, за що отримували від нього подарунки.

Бажаними гостями свята стали т.в.о. голови райдержадміністрації Віктор Симканинець та в.о. голови районної ради Петро Добромільський. Керівники району привітали присутніх з Новорічно-різдвяними святами і побажали всім здоров›я, миру, радості та добра. Свої вітання передала також приватний підприємець Юлія Семак, люб’язно організувавши для дітей  солодкий стіл, своєрідною родзинкою якого став новорічний торт. На завершення свята гості вручили діткам грошові подарунки і побажали, щоб у їх житті частіше панувала тепла родинна атмосфера свята.

ВІТАННЯ ЮНИМ БОРЦЯМ

В один із святкових днів спортсменів СК «Атлант» прийшли привітати т.в.о. голови районної державної адміністрації Віктор Симканинець та депутат обласної ради, президент цього спортклубу, Максим Хохлов. Гості привітали юних борців з Новим роком та Різдвом Христовим, побажали їм здоров’я, успіхів у всіх починаннях, нових перемог та досягнень. При цьому наголосили що заняття спортом – це неодмінна умова повноцінного життя у сучасному світі. «Спорт – це і здоров’я, і міцний характер, і любов до України,» – зауважив Віктор Андрійович.

Крім солодких подарунків, за особисті спортивні досягнення на змаганнях різного рівня по дзюдо і самбо впродовж 2014 року, пропаганду фізичної культури та популяризацію спорту в районі, кращі з кращих отримали грамоти спортивного клубу «Атлант» та Іршавської райдержадміністрації.

І ще один подарунок…

З новорічним подарунком-сюрпризом т.в.о. голови райдержадміністрації Віктор Симканинець завітав до багатодітної сім’ї Біро в с. Ільницю, в якій виховується 2 неповнолітніх дітей, а 3 вже дорослі. Та крім рідних синів та дочок, Марія Біро піклується про свою племінницю, дитину-сироту, Мар’яну Ілляш, яка навчається в 11 класі Ільницької ЗОШ І-ІІІ ступенів. Саме Мар’янку чекала сьогодні приємна несподіванка: Віктор Андрійович вручив дітям солодкі подарункові набори, після чого подарував дівчині ноутбук, про який вона мріяла. До цієї акції долучився і лікар районної лікарні Юрій Сенина.  Мар›яна та її тітка щиро дякували за подарунок. Віктор Симканинець привітав цю велику дружню сімю з наступаючими святами і побажав в Новому році побільше приємних сюрпризів