- Нове життя - https://nz-ir.com -

КОМАНДА ДІВЧАТ ІЗ МАЛОГО РАКІВЦЯ – ЧЕМПІОН ЗАКАРПАТТЯ

Завершилися фінальні змагання на першість області по футболу серед дівчат старшої вікової групи. Честь нашого району захищали дівчата, які займаються в Іршавській ДЮСШ (директор В.В. Жупанин). В цьому році змагання проходили в Іршаві і обслуговували їх судді нашого району. Всі ігри проходили в гострій спортивній боротьбі. У фіналі наші спортсменки зустрілися з командою Ясіня Рахівського району і перемогли з рахунком 1:0. З таким самим рахунком вони перемогли і в другій фінальній грі, яку проводили з командою Ужгорода. Ця перемога принесла нашій команді звання чемпіона області.

Іршавська районна рада, райдержадміністрація, редакція газети «Нове життя» вітають нашу команду з таким високим досягненням і бажають подальших успіхів у спортивній кар’єрі, нових перемог на славу нашого району та великої України.

Треба сказати, що такий успіх сам по собі не приходить. Потрібно багато працювати, регулярно займатися і постійно вдосконалювати свою гру. Дівчата так і роблять. Вони щиро вдячні голові районної ради І.І.Савкові  особисто, відділу освіти райдержадміністрації та своєму тренеру Михайлові Ляху за постійну турботу, за сприяння у виділенні транспорту та фінансову допомогу.

За нашу команду виступали: Савко Олеся, Савко Юлія, Василинець Тетяна, Яцканич Аліна, Вовканич Тетяна, Сухан Мар’яна, Костраба Ганна, Міценко Вероніка, Безега Зореслава, Дорчинець Сніжана, Фанта Христина, Попович Еріка.

Вл. інформація