Версія для друку Версія для друку

ДІВЧАТА З ВЕЛИКОГО РАКІВЦЯ – ЧЕМПІОНИ ОБЛАСТІ З БАСКЕТБОЛУ

Кожна тривала і наполеглива робота має увінчатися успіхом, винагородою. Це приємно, це неабиякий стимул до самовдосконалення, нових вершин тощо. Наші юні земляки нещодавно смакували чудову перемогу, яка, сподіваємось, стане лише стартом їх нових спортивних звершень.

В останню суботу листопада у спорткомплексі «Юність» в Ужгороді проходив чемпіонат області з баскетболу серед ДЮСШ (молодша група). У змаганнях взяла участь і команда Іршавської ДЮСШ, яку очолює Василь Жупанин. Змагалися юні спортсмени в двох підгрупах. Зрозуміло, що завоювати лідерство жадали представники всіх районів. Тому боролися не на жарт, довелося перемогу буквально «вигризати». Іршавчани змагалися в одній підгрупі з сильними командами Мукачева, Виноградова, Сваляви, Ужгород-1, Ужгород-2.

І от він – успіх. Дівчата впевнено стали чемпіоном області, а хлопці вибороли друге місце.

До складу команди дівчат входять Аліна Бокотей, Тетяна Кочмар, Марина Лях, Анастасія Бакуліна, Вікторія Когут, Тетяна Поляк, Тетяна Чоповдя, Марія Марущинець, Марина Химинець.

Команду хлопців представляли Володимир Кузьма, Богдан Тимченко, Богдан Боршош, Віталій Ладжун, Іван Вашкеба, Владислав Вашкеба, Станіслав Тодавчич, Дмитро Коцан, Василь Кивежді, Ілля Мельник.

Всі вони тренуються на базі Великораковецьких шкіл. З ними натхненно і наполегливо займаються Ганна Білак, Іван Кузьма, Василь Половка. Варто відзначити, що у своїх добрих починаннях завжди відчувають підтримку директора Іршавської ДЮСШ Василя Жупанина.

Ваш отзыв

Ваш коментар