- Нове життя - https://nz-ir.com -

ЧЕРГОВА ПОЇЗДКА НА ВІЙНУ

Знову іршавчани повезли допомогу нашим воїнам, які у неймовірно важких умовах відстоюють територіальну цілісність України, захищають нашу країну від російських загарбників та від кримінальних банд терористів, яким Кремль постачає зброю та боєприпаси. Тепер волонтерська допомога доставлена у місто Щастя та Червоний Жовтень. Мікроавтобус із теплими речами, продуктами харчування, медикаментами благополучно прибув до місць, де базуються наші воїни. І там нашим волонтерам довелося побачити однієї ночі, як наші позиції обстрілюють російськими Градами. У безпосередній близькості із територією, на якій розривалися снаряди, було реально страшно і видно, як у білий день.

Військовослужбовці дуже зраділи подарункам із Закарпаття. Особливе щастя випромінювали їхні обличчя, коли вони розглядали дитячі малюнки, що прибули разом із матеріальною та продовольчою допомогою. До одного із блокпостів, як тільки було розвантажено продукти, прибігли діти із найближчого села. Наші воїни пригостили дітей, дали їм харчів ще і додому, адже там люди голодують, там справжня біда.

Дякуючи жителям села Брід (вулиця Зарічна), жителям села Довге, Ільниці та, як завжди, мукачівській фірмі «Ректа», черговий мікроавтобус було заповнено до самого верху. Допомогла також Іршавська райрада та адміністрація.

Наступна поїздка буде у дитячі будинки Сходу. Тому прохання до бажаючих допомогти: приносьте не тільки консервацію та продукти, але дитячі речі. Контактний телефон: 067 310 8603 – Ярослав Мешко (Ільницьке громадське формування «Джерело»).

Василь Кузан.