Версія для друку Версія для друку

КОЛЕКТИВНА ТВОРЧА СПРАВА

Кожній дитині – світло знань.Кожній дитині – можливість творити.

Під таким гаслом проходив Тиждень початкових класів у Білківській ЗОШ І-ІІІ ступенів №1 з 10 по 14 листопада. Метою цього заходу було визначити характер пізнавальних інтересів учнів, їх ставлення до навчальної діяльності, оцінити ступінь творчої обдарованості, ознайомити з прийомами естетичної організації навчальної діяльності, розвивати допитливість, прагнення самостійно здобувати знання.

           Тиждень розпочався лінійкою, де учні були ознайомлені з планом роботи. Журі, у яке ввійшли представники адміністрації школи, першого дня мало можливість розглянути вироби з природних матеріалів, виставку яких організували наймолодші учні – першокласники та їх батьки. Другий день розпочався акцією «Одягни вишиванку». Було проведено конкурс знавців рідної мови ім.. П.Яцика, урочистий вступ до якого підготували учні 4-В класу разом з класним керівником Сочка Г.О. Дню цікавої математики була присвячена середа. Захоплюючий позакласний захід «Математичний калейдоскоп» підготували для другокласників вчителі Ігнатко О.П., Ряска Л.І. та Гомоляк Н.І. Третьокласники мали можливість позмагатися у природознавчій вікторині, що була проведена у четвер вчителем Звонар Ю.І. Завершився тиждень днем здоров’я. У школі були проведені динамічні перерви під музичний супровід. Керувала процесом Балог Л.Ю.

           Для вчителів колеги Урста Н.М. та Штефаньо С.П. підготували цікавинки про способи збереження здоров’я.

           Незабутнім і для учнів, і для вчителів було закриття тижня та підбиття підсумків, в ході якого було нагороджено найбільш активних учасників грамотами та подяками.

           Тиждень пройшов дуже швидко, був насичений, цікавий, сподобався учням і вчителям та залишив незабутні враження в серцях маленьких вихованців. Організація та проведення такої колективної творчої справи продемонструвала високий рівень професійної майстерності вчителів та згуртованість педколективу.

Ярослава Ізай,

голова МО вчителів початкових класів.

Ваш отзыв

Ваш коментар