Версія для друку Версія для друку

ПРОБЛЕМИ ЖИТЕЛІВ ІРШАВЩИНИ НА ОСОБИСТОМУ КОНТРОЛІ КЕРІВНИКА РАЙОНУ

Особистий прийом провів т.в.о. голови райдержадміністрації Віктор Симканинець. Присутньою на прийомі була і завідувач сектору роботи зі зверненнями громадян Еріка Білогорка. На першій зустрічі з іршавчанами Віктор Андрійович намагався вникнути у кожне питання та допомогти у його вирішенні.
До керівника району зверталися жителі з різних куточків Іршавщини, які вже не в змозі самостійно вирішити особисті проблеми, а тому шукають допомоги від представників влади. Завдання Віктора Андрійовича – вислухати кожного та надати кваліфіковану відповідь на всі запити громадян. Заявники звертались з проблемними питаннями різного характеру: щодо сприяння у виділенні земельної ділянки під будівництво житлового будинку, надання матеріальної допомоги на лікування та земельних відносин.
Зокрема, в одному із звернень йшлося про земельні спори між сусідами щодо меж земельних ділянок, що перебувають у їх власності та користуванні й недотримання ними правил добросусідства. Також під час прийому, жителька гірського села нашого району звернулася з потребою у роз’ясненні щодо пільгового перевезення пасажирів громадським транспортом, а саме – пенсіонерів.
В ході проведення особистого прийому порушувалися питання й освіти, медицини, пенсійного забезпечення та роботи органів місцевого самоврядування.

Ваш отзыв

Ваш коментар