- Нове життя - https://nz-ir.com -

Місячник бібліотек: двері в майбутнє

В Арданівській ЗОШ І-ІІІ ступенів проходив Міжнародний місячник шкільних бібліотек. До нього долучилися більшість учнів школи. Особливо активними були учні 1-7 класів. Учні брали участь у акції «Подаруй бібліотеці книжку», яка проходила з 01.10. по 31.10. Переможцями стали учні 5 класу. Учні 7 класу з класним керівником та зав. бібліотекою школи Мондик М.В. підготували ранок «Неопалима купина! Моя бібліотека! Ти мудрість всіх віків, хранителько добра!»
Учні 5-6 класу з педагогом-організатором та муз. керівником підготували свято присвячене Дню працівника освіти «Вклоняюсь вчителю тобі.» Було проведено конкурс на кращу книжкову закладку, де переможців було нагороджено призами. Керівником гуртка є Хрипта М.І. Бібліотекарем школи проводилася вікторина за прочитаними книжками між учнями 2-3 класів, екскурсія до шкільної бібліотеки, де бібліотекар школи ознайомила учнів про значення книги в житті людини.
Бібліотекар разом з вчителями-словесниками підготували конкурс читців «Вінок Кобзареві». Разом з вчителем образотворчого мистецтва учні готували ілюстрації до творів Т.Г. Шевченка. Кращим серед кращих був портрет Кобзаря, виконаний учнем 11 класу Віталієм Логойдою. Також у школі була організована книжкова виставка «Великий співець українського народу.».
На протязі жовтня з учнями велися систематично бесіди про значення книги в житті людини. Проводилися рейд-перевірки стану підручників. Після підбиття підсумків місячника директор школи нагородив переможців грамотами. Матеріали про це на сайті школи www.ardanovo-zosh.webnod.com.ua

Ольга Хрипта,
вчитель української мови та літератури Арданівської ЗОШ І-ІІІ ступенів.