Версія для друку Версія для друку

Я – українець! Я – європеєць!

Цьогоріч для Сілецької ЗОШ І-ІІІ ст. осінь стала справжньою повелителькою знань. В рамках Всеукраїнського місячника шкільних бібліотек у школі були організовані цікаві заходи.
Розпочалося дійство відкриттям дверей бібліотеки для вчителів, учнів та їх батьків. Провідники у світ знань показали школярам, що книга може бути добрим порадником і другом. Наступним етапом стали книжкові виставки на теми патріотичного, правового виховання, а також за здоровий спосіб життя. Для початківців були проведені захоплюючі уроки-бесіди: «Скринька добра» та «Подорож казковим містом».
Найбільше всіх вразили підсумки Всеукраїнського місячника шкільних бібліотек, де вікно в Європу широко відкрили для присутніх учні, що взяли участь у відкритому масовому заході «Я – українець! Я – європеєць!». Їм вдалося запалити у серцях присутніх вогник гордості за те, що ми – українці, які доcтойні зайняти місце у світовій спільноті, адже зуміли відродитися, воскреснути з попелу, з великої руїни. Дійство завершилося виконанням гімну україни.
Директор шоколи висловила подяку всім, хто готував матеріал до важливого шкільного заходу. Адже саме зараз, як ніколи, школярі усвідомили важливість ролі книги у їх шкільному та повсякденному житті. Зрозуміли, що навіть у часи швидкісних інформаційних технологій не варто забувати відвідувати шкільну бібліотеку. Саме тут можна знайти вірних та всезнаючих порадників у будь-якій ситуації.
Ганна Пирога,
завідувач бібліотеки
Сілецької ЗОШ І-ІІІ ст

Ваш отзыв

Ваш коментар