Версія для друку Версія для друку

ЗА СПРИЯННЯ ГОЛОВИ РАЙРАДИ ІВАНА САВКА УЧАСНИКАМ АТО — МЕДИКАМЕНТИ, ПЕРШОЧЕРГОВІ РЕЧІ, ПАТРІОТИЧНИЙ КОНЦЕРТ

Всім нам добре відомо, наскільки важливе патріотичне виховання молоді. Є багато способів це робити. Один з найбільш дієвих – виховувати на прикладі справжніх героїв. Саме такими нині можна вважати всіх учасників АТО. І їм сьогодні, як ніколи, потрібна моральна і матеріальна підтримка. Активно у цьому напрямку працює райрада. Цього четверга голова районної ради Іван Савко подбав за черговий патріотичний захід, задля його реалізації і транспорт організував. Йдеться про допомогу учасникам АТО, які наразі перебувають у Мукачівському військовому госпіталі.

Ці герої, безперечно, потребують уваги. Сорок вісім мужніх учасників АТО отримали медикаменти, речі першої необхідності, а також освячені іконки, амулети тощо.  Кошти зібрали учні школи.

Перед справжніми воїнами зі словами вдячності і побажань здоров’я виступили заступник голови райради Петро Добромільський, депутат райради Петро Король, начальник відділу освіти РДА Єлизавета Яцканич, директор Брідської ЗОШ І-ІІІ ступенів Наталія Галінська.

Словами точно не передати ту радість за турботу, яка була в очах цих героїв. Вони відчували тепло, вдячність за їх подвиг у захисті рідної землі.

Учні Брідської ЗОШ І-ІІІ ступенів підготували для учасників АТО й патріотичний концерт. У вишиванках зі стрічками національної символіки виконували пісні, козацькі танці. Співали і дуетом, і соло.

Варто відзначити, що ініціатором і організатором цього заходу був депутат районної ради Петро Король. Від відділу освіти РДА патріотам також було вручено кошти.

На завершення заходу керівництво району поспілкувалося з начальником медичної частини Мукачівського військового госпіталю Володимиром Довганюком. А дітлахи фотографувалися з героями, обмінялися номерами телефонів.

Вже їдучи додому у мікроавтобусі, дітлахи неодноразово вигукували: «Слава Україні! Героям слава!». Як би там не було, а це таки вже свідчить про любов до своєї країни.

Безперечно, цей захід заслуговує на увагу і був організований на високому рівні. Саме завдяки голові райради Івану Савку учасники АТО отримали моральну і матеріальну підтримку, а дітлахи чудовий урок патріотичного виховання.

Іван СТЕПОВИЙ.

Ваш отзыв

Ваш коментар