- Нове життя - https://nz-ir.com -

ВІД УЧНІВСЬКОЇ ПАРТИ – ДО СПРАВЖНЬОГО ВОЇНА-ПАТРІОТА

Зараз наша країна переживає важкий період в своїй історії, але навіть в таких умовах, коли, здавалось би, народ розчарований та зневірений у владі та подальшому світлому майбутньому нашої країни, все одно знаходяться справжні патріоти-герої. Вони, як ми часто бачимо у ЗМІ, віддають своє життя за цілісність та вільну незалежну Україну, щоб вона такою залишалась і надалі. А це означає, що незалежно від соціальних та матеріальних умов є ще і поклик душі, завдяки якому нині маємо великий відсоток патріотів.

Любов до свого краю та готовність його захищати формується в людини великою мірою в шкільному віці. У цей період ми і повинні розпочинати прививати любов дітям та розвивати у них патріотизм. Але, на жаль, як ми бачимо з останніх подій в Україні, інколи замало бути тільки патріотом, а треба мати і певну підготовку, основи якої ми отримуємо та розвиваємо на уроках фізичної культури й військової справи. Саме це і стало одним із поштовхів для проведення спортивно-масового заходу в с.Білки ЗОШ І-ІІІ ступенів №1, який відбувся 28 вересня. Організував та провів змагання очільник молодіжної організації Михайло Покрівчак, за сприяння громадського активіста Євгенія Савка.

Директору школи Оксані Нодьянош та заступнику директора школи Ріті Котич було подаровано пневматичну рушницю за спонсорські кошти Михайла Станка. Відтепер учні матимуть чудову нагоду для відпрацювання навиків стрільби з цієї рушниці на уроках військової справи, краще готуватимуться стати надійними захисниками країни у майбутньому. Після цього відбувся показовий виступ секції карате, де юні спортсмени-патріоти продемонстрували високу технічну підготовку та силу духу. Відтак між всіма присутніми відбулися змагання зі влучності стрільби та демонстрування силових можливостей у декількох вправах. Можна відмітити кращих учасників:

У подальшому організатори будуть старатись частіше проводити такі заходи та залучати до них якомога більше учасників.