- Нове життя - https://nz-ir.com -

СВЯТО ВЕТЕРАНІВ

В дні золотої осені  міська рада щиро підтримала міську організацію ветеранів України у відзначенні Міжнародного дня людей похилого віку та Дня ветерана.

Багато людей в м.Іршава залишились самотніми, бо не можуть спілкуватися з рідними через відстань, стан здоров’я. Багато в місті одиноких, престарілих людей, є важко хворі, прикуті до ліжка. Напередодні свят до них  навідалися волонтери, які цікавилися їх життям, проблемами, надали певну матеріальну допомогу. Всі 54 відвіданих ветеранів щиро раді, що про них не забули і дякували за увагу до них.

В дні свят не залишилися поза увагою і активні ветерани – учасники районного хору ветеранів при РБК, а також активні учасники клубу ветеранів «Золотий вік» при районній бібліотеці для дорослих.

Голова міськради Степан Бобик подякував ветеранам-хористам, учаникам клубу «Золотий вік» за активну життєву позицію і побажав ветеранам здоров’я, активної творчої і громадської діяльності на благо м.Іршава.

За солодким столом ветерани обговорили наболілі питання сьогодення. Відмітили позитивне значення аптеки по вул. Білецькій, де ветерани можуть отримувати ліки за зниженими цінами. Запропонували, щоб в м. Іршаві був відкритий продуктовий магазин, де б ветерани могли  купувати продукти за зниженими цінами.

Кращі активісти народного хору ветеранів, клубу «Золотий вік» були нагороджені грамотами міськради, районної ради ветеранів, райдержадміністрації і райради: Семен Цібеленко, Людмила Митровцій, Марія Шпак, Ганна Бурч, Василина Лендєл, Михайло Цільо, Ганна Микита, Єлизавета Даримова.

Первинна організація ветеранів м.Іршава сподівається на подальшу тісну співпрацю по соціальній,  економічній, медичній, юридичній, житлово-побутовій діяльності.

Ігор Берегій,

голова первинної організації ветеранів  м. Іршава.