Версія для друку Версія для друку

ГАРНИЙ ЮВІЛЕЙ МУДРОГО КЕРІВНИКА

Гичку Ганну Юріївну саме так і називають: «Учитель учителів». З 2004 року вона є директором Іршавської ЗОШ І-ІІІ ст. №2. Викладає математику, спеціаліст вищої категорії, старший учитель, відмінник освіти України, голова районного методичного об’єднання вчителів математики. Нагороджена численними грамотами відділу освіти Іршавської РДА, управління освіти і науки облдержадміністрації, знаком «Відмінник освіти».

Всі знають її як неординарну, талановиту особистість, висококваліфікованого, вмілого організатора та керівника, який по праву може пишатися набутим досвідом, духовним та інтелектуальним потенціалом, успіхами та досягненнями. Завдяки наполегливій, творчій праці, компетентності, високому професіоналізму, відповідальному ставленню до роботи, вона  здобула шану та повагу серед колег, учнів, батьків, громадськості.

Ні для кого не секрет, що Гичка Ганна Юріївна закохана в свою роботу, тому їй вдається створювати навколо себе атмосферу відданості справі, ініціативи та відповідальності, де колектив, яким вона керує, готовий до нововведень і оцінює свої дії у відповідності з загальною метою, спрямованою на успішний розвиток школи, забезпечення її високого рейтингу серед навчальних закладів міста й району. Якщо запитати батьків, якого вчителя вони хочуть для своєї дитини, то відповідь буде однозначна: «кращого». Саме таким вчителем є Ганна Юріївна, бо вміє донести свої знання до учнів, захопити їх строгістю й красою математичних доведень, володіє найновішими педагогічними технологіями, а головне – вчить не просто математиці, а  життю, виховує в своїх учнів людяність, доброту, милосердя.

Та не менш важливим є те, що Ганна Юріївна, при всіх своїх високих професійних якостях, залишається чарівною жінкою, люблячою дружиною, турботливою мамою, людиною, в чиєму серці знаходиться місце і для родини, і для роботи, і для друзів.

Наш педагогічний колектив у такі чудові осінні дні щиросердечно вітає Ганну Юріївну зі знаковою подією в житті – 55-річчям.

Бажаємо Вам, Ганно Юріївно, міцного здоров’я, мирного неба, невичерпної творчої енергії, земного щастя, особистого успіху, здійснення всіх задумів та мрій.

Щоб у Ваших помислах і діях і надалі панувала мудрість, а у серці – доброта й тепло від людської вдячності.

Ваш ювілей – не тільки

                             ваше свято,

Радіють рідні і колеги теж.

Хай Бог пошле іще років багато,

Здоров’я, щастя, радості

                                        без меж!

Нехай добром наповнюється

                                            хата,

Достатком, щирістю і

                       сонячним теплом.

Хай буде вірних друзів в ній

                                            багато,

Прихильна доля огорта крилом.

А весни будуть світлі,

                                     легкокрилі,

Не буде втоми лагідним рукам.

Нехай здійсниться те, що

                               не збулося,

І добре серце не підкориться

                                            рокам.

Нехай Вам щастить на всіх життєвих дорогах!Нехай Господь оберігає Вас на многії і благії літа!

З повагою, педколектив та працівники Іршавської ЗОШ І-ІІІ ст. № 2.

Ваш отзыв

Ваш коментар