- Нове життя - https://nz-ir.com -

КЕРІВНИЦТВО МІЛІЦІЇ ПРОВЕЛО «ПРЯМУ ТЕЛЕФОННУ ЛІНІЮ»

Чергову «пряму телефонну лінію» з мешканцями району провів заступник начальника Іршавського райвідділу міліції, підполковник Мирон Лещишин.

Упродовж години підполковник відповідав на всі телефонні дзвінки та питання, які надходили від місцевих жителів. Переважна більшість дзвінків були адресовані дільничним інспекторам міліції, слідчим та працівникам державтоінспекції.

Перший дзвінок пролунав із села Сільце. Жінка цікавилась результатом перевірки її звернення. Адже недобросовісний родич привласнив собі дошки, які тривалий час знаходились на межі дворогосподарств. Заступник начальника запросив жінку до райвідділу, щоб з’ясувати більш детально, бо між заявницею та родичем проходить процедура розподілу майна.

Із села Довге пенсіонерка поскаржилась на своїх сусідів, бо вважає, що саме вони отруїли від неї собаку. Мирон Михайлович стареньку заспокоїв і направив до неї дільничного інспектора.

Житель Іршави висловив своє невдоволення паркуванням автомобілів на велосипедній доріжці біля міського стадіону. Запропонував своє бачення по вирішенню даної проблеми.

Наступний дзвінок теж був із м. Іршави, але  чоловік не схотів представитись. При цьому він повідомив, що на одній із центральних вулиць міста ходить нетверезий чоловік  і зупиняє автотранспорт. На місце пригоди за вказівкою заступника відразу виїхали правоохоронці. У подальшому було з»ясовано, що вранці 21-річний  мешканець Білки приїхав у м. Іршава, де в одному із кафе трохи випив, а далі пішов гуляти вулицями міста. Після цього чоловіка було запрошено до райвідділу та притягнуто до адміністративної відповідальності за ст. 178 Кодексу України про адміністративні правопорушення  (Розпивання спиртних напоїв у громадських місцях і поява в громадських місцях у п’яному вигляді).

Дзвінки лунали з різних сіл району. Різноманітним був і спектр питань, на які люди хотіли почути відповіді. Із села Хмільник пенсіонерка поскаржилась на свою невістку, що вона часто зловживає спиртними напоями.

Із села Ільниця молодий чоловік виявив бажання йти працювати в органи внутрішніх справ, уточнював порядок прийому на роботу. Адже він ще навчається і не проходив строкову службу  в армії.

На всі запитання громадян заступник начальника Іршавського райвідділу  надав відповідні роз’яснення, а окремих громадян запросив на прийом.

– Приємно, що люди під час проведення «прямої телефонної лінії» звертались не тільки з особистими питаннями, але й з побажаннями та пропозиціями щодо поліпшення діяльності іршавської міліції, – зазначив підполковник міліції Мирон Лещишин.

Віта Горзов,

Іршавський РВ УМВС.