Версія для друку Версія для друку

РОЗВИТОК «ЗЕЛЕНОГО РИНКУ» В СІЛЬЦІ

Сільце знаходиться у вигідному географічному місці. Через село курсують автобуси на Виноградів, Хуст, Рахів, Міжгір’я, Мукачево, Берегово, Ужгород… Тут можна побачити автівки із львівськими, івано-франківськими, київськими, рівненськими, житомирськими чи харківськими номерами. Тому сам Бог велів відкрити зелений ринок «Біля берізки».

Наразі Сілецький сільський голова Віктор Кузьма відкрив базар на площі 0,14 га. Але з часом бажаючих торгувати тут овочами і фруктами виявилося багато. Капусту, помідори, перець, огірки, баклажани, кабачки, яблука, виноград та іншу сільськогосподарську продукцію пропонують не тільки товаровиробники Сільця, а й Заріччя.

Зважаючи на ситуацію, Віктор Юрійович вирішив розширити територію «зеленого ринку» до 0,30 га. І робить це за рахунок впорядкування придорожньої смуги, яка заросла чагарниками і бур’янами. Розширення ринку дасть можливість за рахунок цього поповнювати бюджет сільради, і ці кошти будуть використані на благоустрій.

В.Кузьма – людина підприємлива. Дбає про село. На даний час сільрада на 70% дотаційна, решта заробляють на себе  самі. Це одна серед кращих громад району. Водночас сільський голова допомагає нужденним.

Позитивом у роботі сільського голови є і те, що він займається наведенням належного порядку в селі. Саме з його приходом до влади ліквідовані стихійні сміттєзвалища.

– Віктор Юрійович – людина молода, енергійна, нової генерації, − каже депутат сільської ради Василь Устич. – Він має великі організаторські здібності, уміє працювати із людьми.

До речі, Василь Устич у ці дні на своєму сталевому коні працює на розширенні «зеленого ринку»  «Біля берізки».

На фото: Сілецький сільський голова Віктор Кузьма разом із Василем Устичем обмірковують розширення «зеленого ринку».

Василь ШКІРЯ.

Ваш отзыв

Ваш коментар