- Нове життя - https://nz-ir.com -

НАШ ЮВІЛЯР

В житті кожної людини настає момент, коли задумуєшся про те, як живеш, як хотів би жити, чого досяг…

Такий момент настав у В’ячеслава Миколайовича Баландіна, на життєвому шляху якого – золоті, благодатні 50 років.

У день чудового життєвого ювілею хочеться привітати та розповісти про чудового фахівця своєї справи, наставника по роботі, чуйну людину – заступника головного лікаря Іршавського центру первинної медико-санітарної допомоги Баландіна В’ячеслава Миколайовича.

Після закінчення Кримського медичного інституту в 1987 році був направлений на роботу в Закарпатську область. Розпочинав свою трудову діяльність з обслуговування сільського населення. Близько 16 років пропрацював головним лікарем сільської амбулаторії. З 2006 по 2012 рік працював наркологом та лікарем-методистом інформаційно-аналітичного відділу Іршавської районної лікарні. З 2012 року працює заступником головного лікаря Іршавського центру первинної медико-санітарної допомоги, в організації роботи якого брав активну участь.

Ця добра, чуйна, скромна по житті людина, якщо взялася за справу, то  завжди доводить її до кінця, добросовісно ставиться до виконання всіх питань. Користується авторитетом серед колективу і є хорошим наставником, який вболіває за якість обслуговування населення медичними працівниками району.

За професіоналізм та багаторічну сумлінну роботу неодноразово був нагороджений грамотами управління охорони здоров’я, Іршавської районної ради та відділу охорони здоров’я. Але найвищою нагородою для В’ячеслава Миколайовича є досягнення і добрі показники в роботі сімейних лікарів та повага від колег та друзів.

Великий досвід, мудрість, людяність – це далеко не всі найкращі характеристики, які притаманні цій чудовій людині.

У цей прекрасний осінній день хочеться привітати Вас з золотим ювілеєм. Нехай доля дарує Вам багато здоров’я, щедрот і повагу від оточуючих. Нехай будуть здорові Ваші діти  і онука. Нехай розуміння колег і тепло друзів дають наснаги радіти життю.