Версія для друку Версія для друку

ІРШАВСЬКИЙ РАЙВІДДІЛ МІЛІЦІЇ ЗАПРОШУЄ МОЛОДЬ ПОПОВНИТИ РЯДИ МІЛІЦІОНЕРІВ

 

З метою якісної комплектації вакантних посад Іршавським райвідділом міліції проводиться відбір кандидатів на службу в органах внутрішніх справ на конкурсній основі.

 

До участі в конкурсі запрошуються особи віком від 18 до 30 років, які мають середньо-спеціальну  чи вищу загальну (або юридичну) освіту, військовослужбовці строкової служби Внутрішніх військ МВС України та особи, які не проходили службу в лавах армії. Даною інформацією можуть скористатись  дівчата та хлопці, яким після закінчення школи цього року не пощастило вступити до вищих учбових закладів правоохоронної системи, податкової, прокуратури та інших. Вони можуть подати свої документи для участі в конкурсі, щоб пройти спеціальні курси із подальшим працевлаштуванням на службу в органи внутрішніх справ.

 

За довідками звертатись щоденно з 09.00 -18.00год (крім вихідних)  до Іршавського райвідділу міліції за адресою; м. Іршава,  вул.Шевченка 17. Також інформацію можливо отримати за контактним моб. телефоном 0673109998  начальника сектору кадрового забезпечення Іршавського райвідділу майора міліції Худа Василя Андрійовича.

 

Іршавський РВ УМВС

Ваш отзыв

Ваш коментар