- Нове життя - https://nz-ir.com -

КОРОТКО

Голова райдержадміністрації Вячеслав Свічкар провів нараду з правоохоронними та контролюючими органами району. У нараді взяли участь начальник ДПІ в Іршавському районі ГУ Міндоходів у Закарпатській області Світлана Муха, в.о. начальника РВ УМВС України в Закарпатській області, підполковник міліції Мирон Черничко, прокурор району Юрій Романець та представник СБУ Вадим Ольховський.

Вячеслав Свічкар наголосив на неприпустимості безпідставних відмов чи зволікань у розгляді питань, що порушують громадяни перед правоохоронними та контролюючими органами. Керівники цих відомств інформували про стан справ.

***

Нині в кожній області України проходять масові акції підтримки та надання допомоги учасникам АТО та мешканцям східних регіонів.

Закарпаття теж не лишилось осторонь. Зокрема, і на Іршавщині підприємства, приватні підприємці, фермерські господарства та жителі району активно долучилися до збору допомоги у вигляді харчів, що є життєво необхідною потребою.

Керівник району Вячеслав Свічкар щиро вдячний всім, хто з небайдужістю поставився до прохання та зробив свій внесок у цю благородну справу. Особливе спасибі жителям с. Заріччя, які в чималій кількості поповнили вантаж свіжими овочами, крупами, цукром, кондитерськими виробами та іншим.

Ця допомога була відправлена в обласний центр, звідки її доставлять до місця призначення.

***

Під керівництвом першого заступника голови райдержадміністрації Михайла Полончака відбулася чергова нарада з питань підготовки господарського комплексу та установ бюджетної сфери району до роботи в осінньо-зимовий період 2014-2015 років. Участь у нараді взяли заступник голови райдержадміністрації Іван Мошкола та керівники бюджетних установ і організацій району.

Із загальною відповідною інформацією ознайомив присутніх головний спеціаліст  сектору інфраструктури, житлово-комунального господарства та будівництва відділу містобудування та архітектури райдержадміністрації Іван Палінчак.

Згідно із розпорядженнями голови РДА керівниками бюджетних установ та організацій, міською і сільськими радами розроблені та затверджені заходи щодо підготовки до роботи в осінньо-зимовий період 2014-2015р., створено комісію, яка перевіряє готовність котелень бюджетної сфери району до роботи взимку.

Також про стан підготовки до зими проінформували присутніх керівники бюджетних установ району.

Іван Мошкола наголосив на необхідності проведення навчання обслуговуючого персоналу котелень та відповідальних осіб, проведення обстеження й виконання робіт з очистки вентиляційних і димових каналів. Крім цього, він звернувся до  керівника Іршавського КП “Тепло-місто” з проханням надати розрахунки щодо фактичного споживання газу на котельнях протягом останніх трьох опалювальних періодів та вирішення питання отримання лімітів газу на 2014-2015 роки з врахуванням економії 30%.