- Нове життя - https://nz-ir.com -

ЮВІЛЕЙ ФЕРМЕРА

На життєвому календарі керівника селянсько-фермерського господарства «Лан» с. Кам’янське Василя Балоги 65 день народження. Із цієї нагоди його прийшли привітати начальник відділу агропромислового розвитку РДА Микола Кудрей, завідувач сектору з питань фермерства відділу АПР РДА Ольга Гойда і головний спеціаліст цього відділу  Олена Лівак.

– Фермерське господарство Василя Івановича – одне із кращих у районі, − каже Микола Кудрей. – У той час, коли значна частина земель у районі пустує, він вирощує непогані врожаї  озимих і ярих зернових. У нього треба вчитися відданості улюбленій справі, любові до рідної землі, поваги до праці. Він власним прикладом показує, що гроші можна заробляти і вдома. Вони валяються в нас просто під ногами.

Балогівські поля завжди в ідеальному стані, нема бур’янів, фермер знає, як боротися із шкідниками сільськогосподарських рослин. Тому й урожаї радують.

Того дня Василеві Балозі було вручено квіти, грамоту і подарунки. А він пообіцяв працювати ще краще, аби земля віддячувала дорідним колосом.

Василь БУЖОРА.