Версія для друку Версія для друку

В. ЛУНЧЕНКО: В ОБЛАСТІ ПРАЦЮЮТЬ «ГАРЯЧІ» ТЕЛЕФОННІ ЛІНІЇ ДЛЯ РОЗ’ЯСНЕННЯ УМОВ МОБІЛІЗАЦІЇ ТА ПОПЕРЕДЖЕННЯ ПРОВОКАЦІЙ НА ТЕРИТОРІЇ ЗАКАРПАТТЯ

У Закарпатській області продовжуються поширюватися неправдиві чутки про третій етап часткової мобілізації. Зокрема, про те, що до армії забирають юнаків без попередження. Такі новини – результат роботи диверсантів, спрямований на дестабілізацію ситуації в Україні та в Закарпатті зокрема. Обласний військовий комісаріат вкотре звертає увагу: та кількість повісток, яку отримують закарпатці не відповідає тій кількості краян, які будуть мобілізовані. Під мобілізацію потрапляють  ті, хто вже має досвід військової служби.

  Для уточнення умов часткової мобілізації, повідомлення про порушення з боку представників військкоматів, силових органів в області відкрито «гарячу» телефонну лінію  0800-501-484 (працює з 6:00 до 22:00). Також про ці випадки можна повідомляти за цілодобовим номером УМВС – 61-25-11 (чергова частина). Якщо краяни стали свідками вчинення провокацій на території області (навмисне поширення неправдивої інформації щодо мобілізації, роздмухування конфліктів тощо), прохання терміново повідомляти про такі факти за телефонами:

УМВС – 61-25-11 (чергова частина); СБУ – 61-31-00 (чергова частина);

Обласний військовий комісаріат – 67-20-67 (чергова частина); Чопський прикордонний загін 71-13-86, 71-13-22 (чергова частина); Мукачівський прикордонний загін – (0231) 2-25-21.

 Для недопущення провокацій на території області, припинення поширення неправдивої інформації, що спричиняють конфліктні ситуації у краї, усі закарпатці мають бути максимально уважними! Необхідно пам’ятати, що сьогодні на території всієї країни працюють диверсійні групи, завдання яких – внести розбрат у суспільство, тим самим дестабілізувати ситуацію в Україні.

Ваш отзыв

Ваш коментар