Версія для друку Версія для друку

“УДАР” НАБИРАЄ СИЛИ

Районна організація  політичної партії “УДАР (Український Демократичний Альянс за Реформи) Віталія Кличка’’  провела звітно-виборну конференцію.  Керівник цієї політсили  на Іршавщині Євгеній Савко  прозвітував перед однопартійцями за період із 2012 року до  середини 2014 року.

Деякі  ключові тези доповіді Євгенія Івановича   по-особливому  сприймалися учасниками форуму, адже в  них велася мова про їх громадянську активність, результатом якої в кінцевому підсумку є зміна  в розстановці сил на політичній мапі регіону:

– За минулий звітний період обрана Рада районної партійної організації направила свої зусилля в першу чергу на збільшення кількості первинних партійних осередків з таким розрахунком, щоб практично вони діяли у всіх населених пунктах. Активна участь кожного члена партії «УДАР» у виборчому процесі − це основне завдання, що чекає нас у  цьому році. Сьогодні уже зрозуміло, що вибори нового складу Верховної Ради України відбудуться уже цього року і завдання районної партійної організації, кожного члена партії – провести вибори ще на більш високому рівні.

Разом з тим, треба сказати відверто, що ефективне перезавантаження системи влади по вимогам Майдану  не буде впроваджене без перевиборів складу депутатів місцевих рад. Особливо це видно на прикладі роботи районної ради нашого району, де ми не маємо жодного представника від партії «УДАР», а національно-демократичні партії «Батьківщина»  та «Наша Україна»  мають таку малу кількість представників у районній раді, що практично не впливають на прийняття рішень цього органу влади.

На сьогодні районна партійна організація набула такого масштабу, що повинна приймати більш активну участь у громадсько-політичному житті району та управлінні державними справами. Новоствореному складу ради нашої районної партійної організації все це потрібно активніше перетворити в життя.

Результативність діяльності політичної партії залежить від активної позиції та ініціативності членів партії. Тут не можна обійти увагою наших членів партії Стільника Євгена, голів партійних осередків – Поповича Юрія, Мелеша Василя, Авінову Марину, Покрівчака Михайла, молоді люди, які брали участь у громадських зібраннях в районному центрі та сільських громад, більшість із них були учасниками революційних дій на Майдані у Києві.

Новосформованому складу ради районної партійної організації потрібно більше уваги приділяти питанню виявлення серед молодих активних людей прихильників нашої політичної партії і залучати їх у свої ряди.

В результаті проведеної роботи нам вдалося збільшити загальну кількість членів партії у районній партійній організації у 10 раз.

Якщо за станом на червень місяць 2012 року на обліку знаходився 21 партієць, то на сьогодні у нас налічується 196, які об’єднані в 43 первинні партійні осередки. Це дає можливість значно ефективніше впливати нашій партії на громадське та політичне життя району.

В 2012 році членами районної партійної організації «УДАР» була проведена велика організаційна та агітаційно-пропогандистська робота по виборах до Верховної Ради народних депутатів.

П’ята частина виборців району (біля 20% голосів) проголосувати за партію «УДАР».

Делегати, голови сільських осередків і  запрошені  розглянули та обговорили також  подальші плани на коротко– та середньострокову перспективу, заходи організаційного зміцнення та структурної розбудови партійних рядів.

УДАРівці  Іршавського району повторно обрали своїм лідером Євгенія Івановича Савка, а мандат його заступника довірили Ю.В.Поповичу.

В роботі конференції взяли участь заступник голови виконкому Закарпатської обласної організації політичної партії “УДАР” Віталія Кличка  Михайло Вальо і член обласної ради партії Юрій Маркович. Обидва, як один із позитивів у багатьох напрацюваннях  “УДАРу”  на Іршавщині, відзначили зміцнення його сили.

Ганна ВОЙТОВИЧ.

Ваш отзыв

Ваш коментар