Версія для друку Версія для друку

ПРОФСПІЛКИ: ЗВІТИ І ВИБОРИ

Звітно-виборну кампанію у галузі культури завершила первинна профспілкова організація  клубних працівників. Урочисто, Гімном Профспілок було розпочато та проведено  звітно-виборні профспілкові збори.  На порядку денному 3 питання: звіт голови профкому та ревізійної комісії про роботу за звітній період, вибори нового голови  профкому та профспілкового комітету, вибори делегатів на районну профспілкову конференцію.

Голова профкому клубних працівників  Гудь Надія Іванівна звітувала про роботу за звітній період і детально зупинилась на ключових аспектах у статутній діяльності первинки. Зі звітом ревізійної комісії виступив Дурда Олександр Михайлович. Приємно було почути, що профспілка клубних  працівників веде активну  роботу згідно свого планування. Вже другий рік  її члени   є наймасовішою командою від району, що беруть участь у обласній спартакіаді.  Приділялась увага також і оздоровленню членів профспілки ( бази відпочинку «Чорна гора», «Косино»). Неодноразово вирішувались питання по соціальному захисту спілчан. У первинній профорганізації обладнано профспілковий куток.

Голосували також за новий профком. Головою профкому за більшістю голосів було  обрано Боїшку Миколу Миколайовича, скарбником  Гаджегу Олесю Михайлівну. Обрано делегатів на районну звітно-виборну конференцію. Ними стали члени профспілки – клубні працівники з різних куточків району.

Спілчани щиро подякували  колишньому профкому за роботу,  привітали новий та побажали плідної роботи.

Оксана Сідор,

голова райкому профспілкипрацівників культури району.

Ваш отзыв

Ваш коментар