Версія для друку Версія для друку

ІРШАВА − ЛІДЕР У КОНКУРСІ СЕРЕД ЛИСТОНОШ

Вже традиційно районка проводить конкурс серед листонош за півріччя. Лідерами вже були представники Іршави, Сільця, Білок, Броду, Дубрівки, Підгірного, Малого Раківця…Такий захід відіграє важливу роль у популяризації «Нового життя», адже листоноші безпосередньо спілкуються з людьми, знаходять вагомі аргументи, аби передплатили районку.

На цей раз взяли перше місце ті, хто доставляє кореспонденцію іршавчанам. Вони зібралися у своєму кабінеті. Як зазначив редактор газети Василь Шкіря, жителі Іршави, а це: інженери, вчителі, лікарі, бізнесмени, власники крамниць тощо, довіряють листоношам. Тому й не дивно, що більше півтисячі примірників газети розходиться саме в райцентрі.

Сергій Андрійович Лупак – депутат райради вручив всім листоношам цінні подарунки. За його словами, трудитися на такій ниві — то нелегка справа. За різних погодних умов треба долати велику відстань, аби люди отримали очікувані кореспонденцію і пенсію. Він побажав їм успіхів у всьому, справжнього карпатського здоров’я, здійснення задумів та сонячної погоди.

Алла Іванівна Андрюк вже сьомий рік успішно справляється із своїми обов’язками. На її ділянці близько двох десятків вулиць. Чимало іршавчан самі ініціюють передплату районки, ставляться з розумінням до листоноші. Багатьом, аби не йшли спеціально у поштове відділення, оформляє квитанції вдома. У скрутну хвилину підтримає словом. Також і сама активно агітує передплачувати «Нове життя».

Іван Іванович Глеба трудився на ткацькій фабриці в Іршаві. Відтак з роботою стало сутужно. Клопотів у нього вистачає і вдома, але додаткова копійчина не завадить. За більше року роботи іршавчани з-понад двох десятків вулиць до нього звикли, цінують його нелегкий труд, обов’язково вітаються, якщо бачать на вулиці. Залюбки йдуть йому назустріч у робочих питаннях.

Ольга Петрівна Кополовець має найбільший стаж роботи. Служінню людям віддала двадцять сім років. Стільки ж вулиць на її ділянці, на якій надає послуги жителям Іршави. Вони листоношу завжди вітають з визначними подіями в її житті. За самовіддану працю свого часу отримала почесну грамоту на відзначення значного особистого внеску у розвиток пошти і нагрудний знак.

Мар’яна Василівна Глеба трудиться на поштарській ниві вже більше восьми років. Завжди ділиться радощами зі своїми клієнтами, толерантна у спілкуванні з ними. Вона обслуговує жителів близько тринадцяти вулиць. На її ділянці знаходиться багато офіційних районних установ. Всім треба приділити увагу, слово підібрати… Як зізнаються самі клієнти, у неї це дуже добре виходить.

Марина Юріївна Орос з Іршави влилася в колектив кілька місяців тому. Вона працює підмінною. Трудилася на підприємствах «Фактор-тойс», «Пульс технологій». Відтак вирішила спробувати себе в ролі листоноші. Із цим завданням чудово справляється. Про неї добре відгукуються й самі іршавчани.

Вже найближчим часом вітатимемо листонош-переможців інших населених пунктів, які зайняли друге та третє місця. А конкурс цей закінчився, а інший стартував. Тому співпраця продовжується…

Іван СТЕПОВИЙ.

Ваш отзыв

Ваш коментар