Версія для друку Версія для друку

РОЗПОРЯДЖЕННЯ ГОЛОВИ РАЙДЕРЖАДМІНІСТРАЦІЇ

УКРАЇНА
Р О З П О Р Я Д Ж Е Н Н Я ГОЛОВИ ІРШАВСЬКОЇ РАЙОННОЇ ДЕРЖАВНОЇ АДМІНІСТРАЦІЇЗАКАРПАТСЬКОЇ ОБЛАСТІ 

19.06. 2014                                        Іршава                                                 № 214
Про заходи щодолокалізації та ліквідації осередків карантинного
бур’яну – амброзії полинолистої та багаторічної
рослини – борщівника Сосновського
 
 
Відповідно до статей 6, 20 і 39 Закону України „Про місцеві державні адміністрації”, Закону України „Про охорону навколишнього природного середовища”, статті 4 Закону України „Про захист рослин”, Закону України „Про карантин рослин”, розпорядження голови обласної державної адміністрації 23.05. 2014 № 148 „Про заходи щодо локалізації та ліквідації осередків карантинного бур’яну – амброзії полинолистої та багаторічної рослини – борщівника Сосновського”, у зв’язку із розповсюдженням карантинних рослин і бур’янів, з метою зменшення негативного впливу на навколишнє природне середовище і здоров’я населення:
1. Утворити районну комісію з координації заходів щодо локалізації та ліквідації осередків карантинного бур’яну – амброзії полинолистої та багаторічної рослини – борщівника Сосновського згідно з додатком.
2. Затвердити план заходів щодо локалізації та ліквідації осередків карантинного бур’яну – амброзії полинолистої та багаторічної рослини – борщівника Сосновського на території Іршавського району протягом вегетаційного періоду (червень – жовтень) 2014 року, що додається.
3. Районній комісії проводити систематичний контроль за виконанням зазначеного плану заходів у межах своїх повноважень.
4. Сектору з питань внутрішньої політики, зв’язків з громадськими організаціями і засобами масової інформації апарату райдержадміністрації (Пасемко Н.В.) опублікувати зазначене розпорядження у районній газеті ,,Нове життя” та на веб-сторінці райдержадміністрації.
5. Виконкомам міської та сільських рад інформувати утворену районну комісію про хід виконання плану заходів щодо локалізації та ліквідації осередків карантинного бур’яну – амброзії полинолистої та багаторічної рослини – борщівника Сосновськогона території відповідних рад щомісяця, до 10 числа, протягом вегетаційного періоду карантинних рослин та бур’янів (червень-жовтень).
6. Відділу агропромислового розвитку районної державної адміністрації подавати до державної фітосанітарної інспекції Закарпатської області інформацію про хід виконання плану заходів щомісяця, до 15 числа, протягом вегетаційного періоду карантинних рослин та бур’янів.
7. Визнати такими, що втратили чинність, розпорядження голови райдержадміністрації від 01.07. 2010 № 353 та від 14.09. 2011 № 457.
8. Контроль за виконанням цього розпорядження покласти на заступника голови державної адміністрації Мошколу І.І.
Голова державної адміністрації                     В.С. Свічкар

Ваш отзыв

Ваш коментар