Версія для друку Версія для друку

ДОПОМОГА БЛИЖНЬОМУ

Є такі посадові обов’язки – робити добрі, гуманні справи. Так, причому незалежно від особистих якостей посадовця. У випадку з Петром Васильовичем Королем це дивним чином співпало, бо ж і людина він щиросердна, привітна, співчутлива, та ще й посада у нього – керівник благодійної організації «Допомога без кордонів». Німеччина – це країна, з якої на його замовлення надходить необхідна допомога.

Близько чотирьох сотень людей вдячні йому за полегшення своїх фізичних і моральних страждань, хоч він і не лікар. Адже часто співпереживання і вчасна (без паперової тяганини) допомога набагато цінніші від медикаментів.

Люди, яким Петро Васильович допоміг в отриманні інвалідних візків, милиць, засобів особистої гігієни, безмірно йому вдячні. Недавно до їх числа приєдналися Ганна Сочка і Маргарита Худанич із села Сільце, які через різні обставини тимчасово втратили здатність пересуватися самостійно. Тому вони, а також їх родини щиро дякують благодійній організації «Допомога без кордонів» і її керівнику в Україні Петру Васильовичу Королю.

Віра Глушко.

Ваш отзыв

Ваш коментар