- Нове життя - https://nz-ir.com -

ДО ВІДОМА ЖИТЕЛІВ РАЙОНУ!

     Відповідно до доручення голови Іршавської державної адміністрації Вячеслава Свічкаря від 17.06.2014 року № 04-02/13 у зв’язку з подіями, які відбуваються на Сході України, враховуючи лист голови облдержадміністрації В.Лунченка від 04.06. 2014 № 06-17/1063, з метою вшанування загиблих патріотів, які віддали своє життя за свободу українського народу відповідним структурним підрозділам райдержадміністрації:
1. Обмежити та по можливості відмінити на території міста Іршава та населених пунктах району проведення організаційно-масових заходів з концертно-розважальним супроводом культурного, спортивного та іншого характеру до періоду нормалізації ситуації та відновлення стабільної життєдіяльності у східних регіонах держави.
2. У закладах культури району обмежити проведення розважальних заходів (творчих звітів аматорських колективів, дискотек, танцювальних вечорів, концертних шоу, народних гулянь тощо).
3. Рекомендувати підприємствам і закладам району незалежно від форми власності обмежити проведення культурно-розважальних заходів із використанням гучної музики (притишити музичний супровід). Заборонити голосне звучання розважальної музики на ринках, у закладах торгівлі та ресторанного господарства.