Версія для друку Версія для друку

ЗАВЖДИ ПЕРШІ, ЗАВЖДИ ПОРУЧ

Перш ніж настане день, коли щаслива мати вперше в житті візьме на руки своє новонароджене дитя, пройде дев’ять  цікавих, інколи непростих, а інколи, і досить складних місяців. Першими зустрічає жінку на цьому шляху та супроводжує її до порогу пологового відділення дружній і доброзичливий колектив жіночої консультації, що  вже другий рік працює в новому, кращому приміщенні  акушерсько-гінекологічного корпусу. 

Сьогодні консультація – це добре оснащений сучасною апаратурою структурний підрозділ, який на найвищому рівні надає кваліфіковану амбулаторну допомогу жінкам району і є одним з найдосвідченіших в області. У відділенні постійно працює Школа відповідального батьківства, де майбутнє подружжя за допомоги досвідченого персоналу готується до сумісного народження дитини. Не лише вагітні, а й їх чоловіки мають можливість брати участь у народженні своєї дитини, тому заняття в Школі в однаковій мірі потрібно обом.

Всі лікарі консультації – Янтолик П.П,, Горват В.М., Халак Б.Т., лікар кабінету УЗД Шманьо З.Й, спеціалісти першої категорії. Цього року запрацював терапевтичний кабінет, де веде прийом лікар Данилаш Я.І.

Поряд з лікарями консультації наші вірні і незамінні помічники – акушерки Андрішко Н.М., Густі В.В, Фулей Е.Й., Кляп Я.М., Варцаба М.І., молодші медсестри Матішинець М.М. та  Лендєл С.В. Це вони, під керівництвом старшої акушерки Яцканич Н.М., чесно трудяться та бережуть добрі традиції колег, які давно на заслуженому відпочинку, але яких ми завжди пам’ятаємо. Це Фанта Є.І., Бабич М.В., Когутич Л.Ф. Дорогі наші жінки, ми робимо все, щоб ваше обличчя сяяло посмішкою, щоб ваші очі світили щастям, тому так раді чути Ваше  «спасибі».

Всі працівники жіночої консультації щиро вітають КОЛЕГ зі святом, зичать всім міцного здоров’я та успіхів у праці.

В.Попович,

завідувач жіночою консультацією.

Ваш отзыв

Ваш коментар