Версія для друку Версія для друку

НАША ВІРА ЮЛІЇВНА

Якщо ви побачите вранці на велосипеді жінку гарної спортивної статури, з приємною, радісною і привітною усмішкою, то це вона – Віра Юліївна Ігнатко. Вона власним прикладом показує, що про своє здоров‘я повинен дбати кожен сам. Вона не агітує займатися спортом, однак спостережливі іршавчани давно вже запримітили, що вона яскравий приклад того, як слід дбати про своє тіло і душу. Напевне, саме тому й обрала професію лікаря, бо для неї нема важливішого, ніж життя людини і її здоров‘я.

Навіки вкарбувала у своїй пам‘яті сільські будні, де кожна подія завершується застіллям. А там, де вживають спиртне, там і палять. Тому вже у віці 50 років люди починають хворіти. Шкідливі звички не одного до часу понесли на той світ. Треба споживати те, – каже вона, – що піде «на хосен».

Напевне, саме тому вона після закінчення Бліківської десятирічки вступила в Ужгородський державний університет по спеціальності «Терапія». Свою трудову біографію Віра Юліївна розпочала на Іршавщині. Працювала на різних посадах. А чотири роки тому стала завідувачем терапевтичного відділення райлікарні.

Водночас уже впродовж кілька років поспіль очолює профспілкову організацію райлікарні.

В.Ю. Ігнатко очолює колектив справжніх професіоналів. Завжди вчасно нададуть вам допомогу лікарі М.В. Данканич, С.В. Караслай, С.С. Тинта, Н.В. Медулич, медсестри С.В. Ковач, О.Д. Роман, Л.В. Марко, Н.Є. Ластівка, Т.В. Петровцій, Л.А. Косянюк, В.В. Горзов, О.В. Фельцан, а також молодші медичні сестри М.І. Попдякуник, О.В. Логойда, М.В. Пинзеник, М.В. Роман, М.С. Васілинець та ін..

Уже впродовж кількох років відділення, яке очолює Віра Юліївна – серед кращих в області. За чесну, сумлінну працю нагороджена численними подяками, грамотами і дипломами.

І в райлікарні, і в місті до неї звертаються просто: Віра Юліївна. Добре відгукуються про неї і в обласному центрі. Якщо хворого лікувала вона, то діагноз обов‘язково підтвердиться. А це вже висока оцінка. Справжній професіонал! Таких би нам побільше лікарів!

Василь ШКІРЯ.

Ваш отзыв

Ваш коментар