Версія для друку Версія для друку

ВІДГОМОНІЛО СВЯТО ОСТАННЬОГО ДЗВОНИКА

Вже позаду чи не щоденні шкільні будні. Ось і постукало у двері свято останнього дзвоника. Цього дня винуватців свята прийшли вітати влада, вчителі, батьки, родичі і т.д. Суперкласний настрій, букет квітів, надій, сподівань, відчинені двері для випускників у доросле і самостійне життя…
   Днями у районному будинку культури зібралися випускники Іршавщини. З піднесеним настроєм перемовлялися теплими словами, по-доброму жартували одне з одним. Вітати їх прийшли заступник голови райради Петро Добромільський, керівник апарату райдержадміністрації Олег Козенюк, начальник управління освіти, молоді і спорту Іршавської  РДА  Єлизавета Яцканич. Вони побажали випускникам сонячного настрою, хороших злетів, здійснення мрій.
Звісно, з-поміж випускників були такі, що наполегливо і старанно гризли граніт науки, мали відповідні здобутки. Їх старання належно оцінили. Всі вони отримали золоті та срібні медалі. Всього такої честі удостоєно 69 хлопців та дівчат.
Слово від класних керівників надали Марії Панющик з Білок. Не обійшлося й без побажань та подяки батьків: мами випускниці Іршавської ЗОШ І-ІІІ ступенів №2 Людмили Свиди, випускника Загатської ЗОШ І-ІІІ ступенів Василя Лутака. З вітаннями до своїх однолітків звернулася Адріана Нікітіна, учениця 11 класу Іршавської ЗОШ І-ІІІ ступенів №1.
   Свято виступами прикрасили юні таланти Іршавщини. Своїми голосами зачаровували Наталія Чорба, Ангеліна Ковач, Мирослава Саморига, Адріана Матіко, Микола Гога. Із звуковим забезпеченням їм допомагав методист районного будинку культури Олександр Дурда.
На завершення свята на адресу випускників лунали слова привітання від голови райдержадміністрації Вячеслава Свічкаря. Хай їм щастить і буде легкою дорога.

Іван СТЕПОВИЙ. 

Ваш отзыв

Ваш коментар