Версія для друку Версія для друку

СВЯТО ВШАНУВАННЯ ІНТЕЛЕКТУ

Вперше в нашому районі з ініціативи начальника управління освіти, молоді і спорту Іршавської РДА Є.М.Яцканич урочисте вручення золотих і срібних медалей випускникам 2014 року відбулось в районному будинку культури. Для вшанування високих знань випускників у святково прибраний зал зібралися учні-медалісти, їх батьки, представники вчительських та учнівських колективів району. Задавала святковий та урочистий тон ведуча – керівник районного методичного кабінету Мар’яна Юріївна Гудь. Гордістю та хвилюванням переповнювались серця батьків й педагогів, коли на сцену запросили винуватців свята. Вітали випускників та вручали медалі начальник управління освіти, молоді і спорту Іршавської РДА Яцканич Є.М., заступник голови районної ради П.П. Добромільський та керівник апарату Іршавської РДА О.В.Козенюк. На пам’ять про це дійство було зроблене спільне фото медалістів, їх класних керівників та представників влади. Для всіх присутніх лунали вітальні пісні юних талантів Іршавщини Наталії Чорби, Ангеліни Ковач, Мирослави Самориги, Миколи Гоги. (худ. керівник Ірина Паньканинець)

А щоб подорож у доросле життя була успішною, Мар’яна Юріївна запропонувала випускникам запастися міцними знаннями, любов’ю і волею до праці та основними життєвими цінностями-порадами від матері Терези. Адже життя не терпить гультяїв та дармоїдів.

Від імені всіх батьків учнів-медалістів 2014 року висловлюю щиру вдячність управлінню освіти, молоді і спорту за чудове свято, за високу оцінку інтелектуальних досягнень наших дітей, старання батьків, високу оцінку вчительської праці.

В добу путь, дорогі випускники.

Маргарита Копа,

мама золотої медалістки та класний керівник 11 класу Білківської ЗОШ І-ІІІ ст..№2.

731DER5ERyg

Ваш отзыв

Ваш коментар