Версія для друку Версія для друку

СЕРЕД НАЙКРАЩИХ В ОБЛАСТІ

Останього весняного дня на Ужгородському стадіоні «Авангард» пройшла спартакіада медичних працівників області із 11 видів спорту. Добре виступила у спартакіаді команда медичних працівників Іршавщини. Найбільших успіхів наші представники досягли в найпрестижніших видах змагань: у легкій атлетиці та міні-футболі.

Змагання легкоатлетів проводилися із кросу на 300 м (жінки) та 500 м (чоловіки). Серед жінок бронзу виборола Наталія Устич, яка у значній конкуренції підтвердила минулорічний успіх. Серед чоловіків не мав собі рівних Іван Садварі, який виборов перше місце із результатом 1 хв. 17 сек. Ці спортсмени представляли свою амбулаторію в с. Сільце.

У змаганнях з міні-футболу взяли участь 23 команди, що представляли медичні заклади області. На груповому етапі наші медики обіграли команду Виноградівської райлікарні із результатом 3:0 і команду обласного онкодиспансеру з результатом 1:0. Дуже напруженим був чвертьфінал, де наша команда, програючи по ходу зустрічі (1:0) команді обласної судмедекспертизи, проявила характер, волю до перемоги, і на останніх хвилинах матчу зуміла зрівняти рахунок й перемогти у серії післяматчевих пенальті.

У півфіналі іршавські футболісти подолали суперників із Ужгородської міської лікарні, за яку виступали декілька гравців із резерву ФК «Говерла».

Фінальну зустріч наші медики провели із футбольною дружиною обласної станції швидкої медичної допомоги. Гра проходила напружено, при високому темпі. Основний час закінчився із нічийним, нульовим рахунком, і лише  серія післяматчевих пенальті зафіксувала перемогу «швидкої» із рахунком 2:1.

Отже, вперше за історію проведення обласних спартакіад іршавські медики  зайняли  призове, друге, місце. Дуже яскраву,  змістовну гру на футбольному майданчику показали в.о. начальника ВОЗ РДЛ Василь Жупанин, лікарі Михайло Бунча, Іван Фельцан, Василь Урста.

Добрі результати продемонстрували іршавські медики і в змаганнях з інших видів спорту − шахів, шашок, настільного тенісу, кульової стрільби.

Поїздку на змагання добре організував профком медичних працівників Іршавського району (голова профкому Віра Маргіта).

Сергій КАРАСЛАЙ,

депутат районної ради.

SONY DSC

Ваш отзыв

Ваш коментар