Версія для друку Версія для друку

ЗІ СВЯТОМ ОСТАННЬОГО ДЗВОНИКА!

Учора у всіх загальноосвітніх школах району було особливе свято, яке сповістило про завершення навчального року. Для учнів випускних класів – 1124 дев’ятикласників, і 881 одинадцятикласників разом із екстерниками – це прощання зі школою і вчителями.

За доброю традицією на шкільну урочисту лінійку прийшли шановні гості – представники місцевих органів влади та самоврядування, громадських організацій, ветерани війни та праці, меценати, батьки.

Хай збудуться, дорогі випускники, усі ваші мрії і задуми, а життєва  фортуна буде прихильною до вас! У добру путь, випускники 2014 року!

***

Свято останнього дзвоника – чи не найпомітніша подія травня, яка зазвичай збирає на шкільному подвір’ї не тільки головних “винуватців” урочистого дійства, а й їхніх вчителів, батьків, друзів, представників влади, широку громадськість.

30 травня у всіх школах району відбулося свято останнього дзвоника.

Учнів Загатянської ЗОШ І-ІІІ ст. вітав зі святом керівник апарату райдержадміністрації Олег Козенюк.  Вітаючи учнів із закінченням навчального року, Олег Васильович побажав їм успіхів, наполегливості, сил та добре відпочити під час літніх канікул, адже сьогоднішні випускники – це молоде покоління, від якого залежить наше майбутнє.

За високі досягнення в навчанні та активну участь у житті школи посадовець вручив грамоти райдержадміністрації учениці 11- А класу Дарині Максим та учню 8-го класу Тимуру Пуховому.

Також більшість держслужбовців цього дня були делеговані на свято останнього дзвоника майже у всі школи району.

Ваш отзыв

Ваш коментар