- Нове життя - https://nz-ir.com -

«ШАХТАР» ТА ФК «БІЛКИ» ВИХОДЯТЬ ВПЕРЕД

У неділю відбулися ігри другого туру районної першості з футболу. Цікавим видався як за змістом, так і за перебігом подій на полі поєдинок між ільницьким «Шахтарем» та загатянськими «Карпатами». Впродовж всієї гри, в основному, ініціативою володіли шахтарі, створивши велику кількість гольових моментів та забили м’яч у ворота суперників. Впродовж 90 хв.  вдалось забити тільки один раз, коли відмінну індивідуальну майстерність проявив в обігранні захисту загатян Володимир Савко і вивів вивіреним пасом  на ударну позицію нападника ільничан Василя Цоглу, і той влучно пробив 1:0. Та в додані 3 хв. часу  арбітром В.Магурським, до основного часу гри хвилини, грубої помилки  допустився захист «Карпат», і нападник «Шахтаря» Віталій Матіко двічі заставив воротаря загатян вийняти м’яч із сітки воріт. Отже, 3:0 – на користь «Шахтаря».

Якихось гострих контратакуючих  дій по ходу гри з боку загатян було не так багато, та вони були, і лише чіткі дії оборонців Романа Гуленка, Артура Варцаби, воротаря «Шахтаря» Василя Поповича та, безперечно, впевнену  гру воротаря Ярослава Кепші не дали шансу для взяття їх воріт. Щодо «Карпат» , то команда укомплектована доволі хорошими по мірках   районної першості гравцями та на даному етапі їм, на моє переконання, бракує поки що зіграності, командного духу і, безперечно, психологічної стійкості.

Щодо інших поєдинків туру, то Негрово-Доробратово 8:1 (0:0); Гребля – Ч.Потік 1:1 (5:2); Брід – Заріччя 1:9 (0:2); Сільце – Білки 0:1 (3:2); Кушниця – Приборжавське 4:5 (9:0);  Дубрівка – Арданово 0:1. Юнацький склад ФК «Дубрівка» на даний час  не з’явився  для участі в першості району.

Третій тур, який мав відбутися 25 травня 2014р., переноситься на 29 червня 2014р.

Василь Попович.