Версія для друку Версія для друку

ПІДРОСТАЄ ГІДНА ЗМІНА

В Ужгороді пройшов міжнародний турнір по дзюдо. У змаганнях взяли участь команди Словаччини, Угорщини, Ужгорода та Іршави.

Участь у змаганнях такого рівня із часом виховує у юних борців подолання «боязні» перед іменитими суперниками, тримає їх у відповідному тонусі, належній спортивній формі, дозволяє їм бути у своєрідному розігрітому стані.

 Майже сотня борців вийшла на татамі з наміром здобути медалі. Виступали вони у кількох вагових категоріях віком від 7 до 12 років. Спортивний клуб «Атлант» послав на турнір десять юних атлетів і, навдивовижу всі вони здобули нагороди.

Секундантами юних борців на цей раз виступили їх старші, вже імениті товариші – чемпіони і призери України Василь Орешко, Ельвіра Попович, Максим Хохлов. Участь іршавських дзюдоїстів на міжнародних змаганнях показала, що вихованці тренера Ільгара Кулієва у всіх вікових категоріях готові боротися і здобувати медалі найвищої проби.

Командні здобутки «Атланту» не тільки надзвичайно ефективно спрацьовують на позитивний імідж клубу, його тренера у борцівському середовищі Закарпаття та України. Але й приносять чимало залікових очок у рейтингових показниках району серед інших адміністративно-територіальних одиниць області. При цьому, не говорячи вже про вагомість перших таких здобутків у житті юних борців, подехто з яких через деякий час цілком імовірно претендуватиме і на чемпіонські титули країни.

Михайло Ісак.

міс-ця Переможці Рік

народ-ження

Вагова

 категорія

І Юрій Павлище 2006 25
Віктор Станко 2005 25
ІІ Матвій Карабиньош 2005 41
Олександр Карабиньош 2007 51
Валентин Єшек 2003 34
ІІІ Сергій Панющик 2003 30
Юрій Вовканич 2002 42
Валерій Лейзьо 2003 46
Петро Поп 2005 29
Віталій Ластівка 2003 30

Ваш отзыв

Ваш коментар