- Нове життя - https://nz-ir.com -

ВИХОВАННЯ ЕКОЛОГІЧНОЇ КУЛЬТУРИ

В Ільницькому ЗОШ-інтернаті  минулий місяць присвятили  екологічному вихованню під гаслом «Майбутнє планети залежить від нас».

У рамках екологічного місячника було проведено різні виховні заходи: мультимедійну презентацію для старшокласників «Природа Карпатського краю», гра «Біологічний калейдоскоп», перегляд документального фільму «Екологічні наслідки Чорнобиля». Своє розуміння проблеми збереження нашої планети,  ставлення до природи учні 8-11 класів відобразили в традиційній щорічній акції «Очистимо береги річки» під керівництвом вчителів біології  Н.В.Бондаренко та М.В.Зем’янської. Все зібране сміття було вивезено вчителями Є.В.Резановим та О.О.Максименко.

Протягом місячника у шкільній бібліотеці діяла книжкова виставка  «Будь природі другом». Як і по всій державі, у нашій школі пройшла акція благоустрою «За чисте довкілля», на яку зібрався колектив та учні школи. Всі дружньо прибирали та озеленювали подвір’я закладу, впорядковували пришкільну територію.

У результаті проведення екологічного місячника як учні, так і вчителі отримали масу задоволення. Всі учасники були відзначені та нагороджені подарунками. Тож і надалі вирішили розширювати коло добрих справ для формування екологічної культури нашої молоді, розуміння цінності збереження довкілля як основи збереження здоров’я людини в нім, розвивати інтерес учнів до екологічних знань та гуманне ставлення до оточуючого довкілля.

Н.Мешко,

завуч з виховної роботи Ільницького ЗОШ-інтернату