- Нове життя - https://nz-ir.com -

МИ – ПЕРЕМОЖЦІ І ПРИЗЕРИ

Шостого квітня в Ужгороді, в спорткомплексі «Юність», пройшли обласні змагання з настільного тенісу. У них брали участь команди ДЮСШ з таких міст: Іршава, Ужгород, Берегово, Виноградово, Перечин, Тячево. Діти з Іршави у різних вікових категоріях на цих змаганнях виступили найкраще. Перші місця – Владислав Ребрик, Іван Пукман, Єлизавета Карабиньош. Друге місце – Ніколетта Митровцій, третє місце – Вероніка Полянко. Непогано на цих змаганнях зарекомендував себе Сергій Понзель.

Також непогані результати показали вихованці тренера Івана Пироги  – третє місце Іван Мошкола і четверте Людмила Сушанин які займаються на базі Сілецької ЗОШ І-ІІІ ступенів.

Павло ПЕЛЕШКЕЙ.

***

Минулими вихідними сусіднє Виноградово приймало чемпіонат області по грекоримській  (класичній) боротьбі. На борцівських килимах за  чемпіонські звання боролися понад сто атлетів Срібної Землі. Наш іменитий важковаговик Василь Орешко на цей раз виступав у ваговій категорії до 100 кг. Провівши два поєдинки, та здобувши  дві перемоги, одну з яких над господарем змагань, став чемпіоном краю у цій найбільш престижній у спортивних єдиноборствах вазі.

Максим Хохлов, який виступав у категорії до 65 кг. зайняв на змаганнях друге призове місце.

Ільгар КУЛІЄВ.