Версія для друку Версія для друку

НА РИНГ ВИХОДЯТЬ ЮНІ БОКСЕРИ

Свого часу бокс у Іршаві був у пошані. Найбільших успіхів у цьому виді спорту досягнув всесвітньовідомий Іван Фірцак-Кротон із Білок. Він змагався у 64 країнах світу.

Тепер відродити в районі  бокс взявся ентузіаст цієї справи Іван Ковач. Недавно він ініціював проведення в Іршаві обласних змагань серед дітей та підлітків. Турнір проходив у спортивній залі Іршавської ЗОШ №2 І-ІІІ ступенів.

Юні боксери нашого району в упертій боротьбі перемогли юнаків Мукачева, Ужгорода, Берегова, Хуста, Рахова і вибороли перше місце. Вдало виступили  Богдан Боднар, Михайло Лелітка, Олександр Трикур, Зіновій Мельнишин, Іван Лелітка, Володимир Горзов та ін.

Недавно юні іршавчани побували на зборах в м. Коломиї Івано-Франківської  області, де проводився відбір до чемпіонату Європи, який буде проходити в Угорщині 29 травня ц.р.

− А в Рівному, − каже  тренер І. Ковач із 28 квітня по 4 травня проходитиме чемпіонат України з боксу. Із нашої області візьмуть участь 4 чоловік, двоє з них − іршавчани. Це Віталій Ковач і Юрій Кузьма.

А минулої суботи в м. Мукачево був проведений чемпіонат області між юнаками 1998-1999 р.н., у якому взяв участь Віталій Кудрей з Іршави і виборов золоту медаль.

− У юних боксерів  хороша перспектива, − сказав у розмові Іван Ковач. − Але безгрошів’я нам не дає можливість сповна  використати свої сили і енергію, показати клас, бо потрібна спонсорська підтримка. Тому прохання до підприємців допомогти нам. Кошти потрібні для того, щоб ми мали можливість брати участь у змаганнях, які проводяться на теренах України.

Василь ШКІРЯ.

Ваш отзыв

Ваш коментар