Версія для друку Версія для друку

ТВОРЧИЙ ЗДОБУТОК ЮНОГО ХУДОЖНИКА

У нас на Іршавщині майже кожна дитина якщо не спортсмен, то обдарована – адже усі діти дуже захоплюються всілякими видами фізичного виховання, полюбляють гарно малювати, можуть уміло вишивати, писати вірші та й взагалі втілювати свої фантазії у життя. Про такого фантазера-художника хочеться розповісти на сторінках газети. Мова йде про персональну виставку юного, талановитого майстра пензля Євгена Прудніка. Крім того, що Женя, учень 4 класу Іршавської гімназії,   відмінник  у навчанні, він дуже полюбляє малювати. Після уроків мчиться до свого наставника – улюбленої вчительки Люби Борисівни Микити в районний будинок творчості (директор Мельник Й.Ю.) і там серед аури фарб пензлів, масел  вони творять. І це не дивно, адже крім того, що Любов Борисівна –  досвідчений педагог, керівник художньої студії «Боржавська фантазія»  РБДТ, вона ще заслужений керівник гуртка.

Євген дуже любить, шанує і пишається своєю наставницею. А результат – відкрита перша художня виставка малого художника «Коні у 2014-му». У цей рік – рік Синього коня ця тема дуже актуальна!

На розгляд присутніх та друзів було представлено 13 робіт.

Підтримати Женю у перший «вихід в світ» прийшли рідні, братики, сестрички, бабусі та усі друзі. Не приховано у батька – гордість за досягнення сина, у матері – задоволення та радість за перші успіхи, а в бабусь – сльози щастя й радості!

Гарно вдався кінь, що біжить у яблуневому саду. А ось серед біло-голубих пухких хмарин вимальовується фантастичний білий кінь, немов із пісні з дитинства: «Хмаринки, білогриві коники…». Оригінальний підхід вийшов у малюнку «Писанкові коні» – у переддень Великодня дуже гарно й неординарно.

Ця виставка є першою сходинкою до визнання таланту Євгена, і ми бажаємо юному художнику розвиватися, більше працювати і підніматися на сходах творчості до нових висот.

Діти потихеньку розходилися, а Євген побажав кожному з присутніх вихованців колись відкрити свою персональну виставку.

 Ірина Попович.

Ваш отзыв

Ваш коментар