Версія для друку Версія для друку

СІМЕЙНИЙ ЛІКАР

Професія лікаря вимагає глибоких знань та практики, які здобуваються протягом усього життя.

Крім цього, вона потребує моральних та фізичних зусиль, уміння прийти на допомогу в першу хвилину негараздів.

У переддень чудового життєвого ювілею хочеться привітати та розповісти про чудову жінку, колегу, завідувача АЗП-СМ с.Ч.Потік Баландіну Ганну Іванівну.

Професія сімейного лікаря –це покликання до відповідальної роботи. Лише сімейний лікар проводить медичний супровід мешканців своєї дільниці з дня їх народження до останніх днів їхнього життя. Знає кожну родину, все генетичне дерево багатьох односельчан.

Ганна Іванівна Баландіна очолює амбулаторію з 1991 року, де працює по сьогоднішній день, надаючи медичну допомогу мешканцям п’ятьох гірських сіл Ч.Потік, Кр.Мартинка, Підгірне, Смологовиця та Локоть.

В період хронічного недофінансування галузі нею багато зроблено для збереження будівлі амбулаторії від руйнування. Було проведено газове опалення, замінено покрівлю, вікна, двері.  За це хочеться їй висловити подяку, адже не кожний керівник хоче і може таке зробити.

Маючи авторитет і повагу депутатів сільської ради та медичних працівників нашого району та обласного рівня, Ганна Іванівна Баландіна неодноразово була нагороджена почесними грамотами Закарпатської обласної державної адміністрації, управління охорони здоров’я, грамотами Іршавської районної ради та державної адміністрації, відділу охорони здоров’я за професіоналізм та багаторічну сумлінну роботу. Очолювана нею АЗП-СМ протягом багатьох років посідає перші рейтингові місця серед медичних закладів району. Вона брала участь у другому Всеукраїнському з’їзді лікарів загальної практики – сімейної медицини в м.Харків.

Ганна Іванівна Баландіна протягом багатьох років є депутатом Чорнопотіцької сільської ради, членом виконкому, бере активну участь в народному хорі медичних працівників Іршавщини.

Адміністрація Іршавського центру первинної медико-санітарної допомоги вітає колегу, завідувача АЗП-СМ с.Ч.Потік Баландіну Ганну Іванівну з її прекрасним золотим ювілеєм.

 

Адміністрація та колектив

комунального закладу «Іршавський центр первинної медико-санітарної допомоги».

Ваш отзыв

Ваш коментар