- Нове життя - https://nz-ir.com -

БУТИ ЧИ НЕ БУТИ ЗАВОДУ В ПІДГІРНОМУ?!

Нещодавно за ініціативи в.о.голови райради Петра Добромільського, депутатів райради Валерія Васильця, Віктора Вірага,  Івана Савки та громадського активіста Михайла Ловги була проведена комісія на асфальтобетонному заводі в с.Підгірне.

Комісія проводилася з метою запуску знову у дію асфальтобетонного заводу, чим район може зекономити на купівлі асфальту для місцевих доріг. Районна рада також має на меті задіяти місцевий кар’єр для зменшення витрат на доставку щебню.

Під час роботи комісії депутатами виявлено невідомого походження склад  деревини. За свідченням місцевих жителів, дерево знаходиться там близько року і вже значна кількість його починає гнити. Така безгосподарність обурює як місцевих жителів, так і представників районної влади. Наразі районною радою складені відповідні звернення до правоохоронних органів та керівників лісового господарства.

Для того, щоб дати нове життя асфальтобетонному заводу в Підгірному, районна влада має на меті долучити відповідних спеціалістів та обговорити з представниками обласного автодору питання щодо введення в дію заводу.

Вікторія Гудебняк