Версія для друку Версія для друку

ПРОФІЛЬНА КОМІСІЯ Й КООРДИНАЦІЙНА РАДА АНАЛІЗУВАЛИ «ТРАНСПОРТНУ» СИТУАЦІЮ

Днями у сесійному залі районної ради відбулося засідання комісії з питань розвитку підприємництва, промисловості, транспорту, зв’язку та інвестицій спільно з координаційною радою.

На засідання комісії були запрошені представники з різних галузей, зокрема:   в.о. голови райради Петро Добромільський, начальник ДПІ в Іршавському районі Світлана Муха,  начальник цеху телекомунікаційних послуг № 5 м. Іршава Закарпатської філії ВАТ «Укртелеком» Любомир Рендзей, представник перевізників району Владислав Швець.

Першим було порушено питання щодо транспортної ситуації  в нашому районі, зокрема про стан доріг, отримання коштів стосовно перевезення, обладнання зупинок та визначення їх місць, ціноутворення квитків і т.д. П. Добромільський сказав що бізнесу треба допомагати.

Потім перед присутніми виступив Любомир Рендзей, який розповів про телефонний зв’язок та Інтернет-мережу району. Він торкнувся теми нових підключень, відключення телефонних номерів та проведених ремонтних робіт тощо.

Завершила роботу комісії начальник ДПІ в Іршавському районі Світлана Муха, яка ознайомила  всіх зі станом бюджетної сфери району. На прохання присутніх Світлана Йосипівна розповіла про планові перевірки підприємців, про проблеми місцевого бюджету, причиною якого є недофінансування, про відкриття чи закриття підприємницької діяльності.

Вікторія ГУДЕБНЯК.

Ваш отзыв

Ваш коментар