- Нове життя - https://nz-ir.com -

КОНЦЕРТ ПАМ’ЯТІ ГЕРОЇВ ЄВРОМАЙДАНУ

Події, що сталися в Україні протягом грудня-лютого, вразили весь світ. Наша країна переживає тяжкі випробування. Дні, що змінили нашу країну, стали не байдужими і для жителів нашого району.

Співчуття і розуміння ситуації  з’явилися і в учасників народного хору ветеранів Іршавського районного будинку культури, які вирішили дати благодійний концерт в пам’ять загиблим на Майдані Незалежності в Києві.

Концерт  відбувся в м. Ужгороді в обласному медичному науково-практичному центрі «Реалібітація». Хор та всі присутні вшанували хвилиною мовчання пам’ять Героїв Євромайдану,  далі була «Молитва за Україну» М.Лисенка, духовні твори «Отче наш» Я. Янишевича, «Просимо тя, Діво» І.Штимака.  З сумом, та інколи витираючи сльози, слухали виступ хору відпочиваючі  та медичний персонал центру. Також прозвучала патріотична тематика «Рідна Верховина» М.Кречка, візитівка хору «Не стареют душой ветераны» та інші.  Крім того, присутніх було ознайомлено з історією створення колективу та його 25-річним творчим шляхом. Поверталися додому  гідно, що зуміли виразити частинку свого співчуття в пам’ять загиблим Героям.

Оксана Сідор,

провідний методист Іршавського РБК,

керівник колективу.