Версія для друку Версія для друку

МОЇ ЛІТА, МОЄ БАГАТСТВО!

Нещодавно  листоноша  ВПЗ Брід  ЦПЗ №3 ЗД УДППЗ «Укрпошта» Газдик  Ганна Михайлівна відсвяткувала свій ювілей – 50 років.

Наш  Ганнуся – так з повагою називають її односельчани друзі та колеги по роботі, щира, привітна,  добра, цілеспрямована людина, відданий працівник, хороша мама і бабуся Ганна Михайлівна  народилася  в простій робітничій сім’ї,  де  змалку привчали до праці, чесності, справедливості та поваги до людей.

Для неї з дитинства пошта була, немов казкова країна, а всі поштовики –  чарівниками.

Проштемпелюють всі листи календарними штемпелями, і вони вирушають у свій дивовижний шлях…

Кілька днів, і його вже читає адресат. Читає і дякує, що є таке диво – Пошта.

На пошті приваблювала нашу  Ганну Михайлівну  все – неповторна атмосфера з барвистими листівками, телеграмами, послугами та інше. Годі й казати: пошта хоч у місті,  хоч  у селі завжди була престижним закладом.

Як можна не любити цього храму, в якому люди спілкуються між собою, отримують різні послуги, довгоочікувані листи і телеграми, надсилають своїм рідним і друзям посилки,  переказують кошти, отримують пенсії.

Для мене, говорить Ганна Михайлівна, – Приємно бачити посмішку на обличчі літньої людини, коли спілкуєшся з нею, чи задоволення клієнтів, які дякують тобі за твою працю або радість малечі за продану листівку.

Свою професію  Ганна Михайлівна  дуже любить, бо захоплювалася нею з дитинства, вона  є фахівцем своєї справи.

Зарекомендувала себе, як добросовісна, чесна, добропорядна людина і віддає всю  себе і свої сили служінню людям.

Виростила  разом зі своїм   чоловіком прекрасну, трудолюбиву  доньку Еріку, а зараз  підростає чудова  онучка  Домініка, які є втіхою для них.

Не кожному в житті вдається досягти успіху, та за 13 років плідної праці на  її  адресу лунали  тільки  подяки за  нелегку, але таку  потрібну людям працю: бути авторитетом серед колег і гордитися своїм покликанням, знаходити підхід до клієнтів. Люди з повагою ставляться до Ганни Михайлівни за її прихильність, розуміння і доброту серця.

У давнину жителі села давали письмову згоду людині, яку обирали працівником пошти, бо це була дуже відповідальна справа.

Хочеться побажати міцного здоров’я, щастя, радості, благополуччя, добробуту, довгих років життя і завжди добиватися поставлених перед собою цілей не шкодуючи ні сил, ні часу.

Олена Перець,

інженер ВОРМ ЗД УДППЗ «Укрпошта».

Ваш отзыв

Ваш коментар