- Нове життя - https://nz-ir.com -

ЧИ СПРИЯТЛИВІ УМОВИ ДЛЯ РОБОТИ БІЗНЕСУ В РАЙОНІ?

Відповідь на це запитання шукали під час зустрічі керівництва ДПІ в Іршавському районі  ГУ Міндоходів у Закарпатській області з бізнес-спільнотою району.

– Працюємо у штатному режимі, забезпечуємо надходження платежів до бюджету для своєчасної виплати пенсій, стипендій, допомог, інших соціальних виплат, робимо все необхідне для безперебійного надання громадянам, платникам податків всіх необхідних послуг, – стверджує Світлана Муха, начальник ДПІ в Іршавському районі  ГУ Міндоходів у Закарпатській області. Та додає: «Сьогодні на Іршавщині створено всі умови для ведення бізнесу. Відкрито Центр обслуговування платників,  який працює з 8 години ранку і до останнього відвідувача, адже зараз триває процес подання річної звітності. Вже цього року сервісний центр району відвідали більше 3000 тисяч платників податків, яким надано понад 1000 адміністративних послуг».

За словами Світлани Мухи, робота Міндоходів спрямована на створення комфортних умов платникам шляхом впровадження в роботу багатьох сучасних сервісів. Безкоштовні електронні ключі для подачі звітності, електронне декларування, електронний кабінет платника – ось лише неповний перелік запропонованих нововведень, більшістю з яких вже активно користуються суб’єкти господарювання.

В 2013 році підрозділами реєстрації користувачів видано майже 1300 електронних ключів платникам податків, а вже в січні їх отримали більше 100  представників бізнесу та громадян району.

Світлана Йосипівна подякувала усім, хто своєчасно та в повному обсязі сплачує податки, збори та єдиний соціальний внесок, адже це показник партнерських відносин та високої податкової культури.

Платники податків, присутні на зустрічі, розповіли про ті питання, які в них виникають під час здійснення господарської діяльності,  та надали пропозиції щодо удосконалення податкового законодавства, які будуть опрацьовані і узагальнені, аби можна було ініціювати зміни до законів та інших нормативних актів.

Режим роботи податкової інспекції:

Робочі дні: з 9-00 до 20-00

субота: з 09-00 до16-00, неділя: з 10-00 до 13-00год. За довідками звертатися в каб.5 або по телефону: 2-17-86

Не забувайте свій конституційний  обов”язок щодо декларування доходів!

 

За матеріалами ДПІ в Іршавському районі головного управління Міндоходів у Закарпатській області.