- Нове життя - https://nz-ir.com -

ЮВІЛЕЙ З ДВОМА П’ЯТІРКАМИ

Народився Андрій Васильович Данканич  28 січня 1959 року в с. Сільце. Закінчивши  місцеву середню школу, пішов працювати в райоб’єднання  “Сільгосптехніка”. У 1978 році вступив до Київського інституту  фізичної культури. Після його закінчення працював вчителем фізкультури Негрівської восьмирічки. З 1982 по 1984 роки − служба в лавах Радянської Армії. Звільнившись у запас, працював тренером  ДЮСШ. Неодноразово виступав  за збірну району з гандболу.

Андрій Васильович − один з кращих спортсменів району.Багаторазовий призер області з гирьового спорту та армреслінгу. Будучи начальником відділу молоді та спорту управління освіти молоді і спорту Іршавської РДА  незважаючи на економічну скруту, велику увагу приділяє розвитку спорту в районі.

З його  ініціативи уже декілька років у районі набув масовості рух “Олімпійське лелеченя” − серед загальноосвітніх шкіл.Андрій Васильович доклав багато зусиль для організації та будівництва майданчиків зі штучним покриттям.

Ось уже кілька років підряд наш район входить у першу п’ятірку  області по спортивно-масовій роботі.

Днями Андрію Васильовичу виповнилося 55 років.

Районна соціація  ветеранів спорту щиро вітає ювіляра із двома  п’ятірками на життєвому календарі та бажає  доброго здоров’я, оптимізму, успіхів у всіх починаннях, сімейної радості. Хай на життєвій дорозі зустрічаються лише хороші й вірні друзі, а Матір Божа охороняє від усіх від негараздів. Щастя, поваги, завзяття Вам сьогодні, завтра й назавжди.

І. Волошиновський, Ю. Бабич, І. Пинзеник, В. Жупанин, А. Вайда, Ф. Халак.