Версія для друку Версія для друку

ТВОРИТИ ДОБРІ СПРАВИ МОЖЕ КОЖЕН

У святковий день, 19 грудня, голова райдержадміністрації Василь Ковбаско та голова райради Станіслав Сухан завітали до дошкільних навчальних закладів № 1,2 с. Ільниці. Керівники району ознайомились із роботою закладів та поздоровили всіх із святом Святого Миколая.

На сьогодні основний курс розвитку дошкілля спрямований на забезпечення доступу кожної дитини до дошкільної освіти та розширення мережі дитячих навчальних закладів. Таке завдання визначив Президент України у своїх соціальних ініціативах «Діти – майбутнє України», і  над цим працює районна влада.

Сьогоднішнє свято Миколая Чудотворця з нетерпінням чекає кожна дитина. Всім дітлахам хочеться побажати лише найкращого – здоров’я, радості, любові та добра. Кожен дорослий повинен пам’ятати про свої дитячі мрії. Втілити їх, звичайно, зможе не кожен, але допомогти іншим повинен. Як приклад всім, молода пара з м. Мукачево – Ігор Козій та Евеліна Попович провели безкорисну акцію.  В свій день одруження вони, замість традиційних букетів та квітів від гостей, за власним проханням приймали в подарунок різноманітні іграшки. Таким чином, іграшки, яких набралося чимало, Евеліна та Ігор вирішили подарувати дітям. Їх отримали вихованці Ільницького ДНЗ № 1 у присілку Новоселиця та Ільницького дошкільного навчального закладу №2.

Творити добро може кожен. І не обов’язково на це потрібно витрачати матеріальні кошти. Коли бачиш, що можеш приносити щастя оточуючим, допомагати з користю, відчуваєш тільки позитивні емоції, – говорять молодята.

Ваш отзыв

Ваш коментар