- Нове життя - https://nz-ir.com -

КЕРІВНИКИ РАЙОНУ ЗУСТРІЛИСЯ З АФГАНЦЯМИ

Днями голова райдержадміністрації Василь Ковбаско, голова райради Станіслав Сухан провели засідання круглого столу із активом Української спілки ветеранів Афганістану. Основне питання, яке розглядали, стосувалося підготовки та проведення у 2014 році в районі Року учасників бойових дій на території інших держав.

Своє бачення проведення заходу присутнім окреслив голова районної спілки ветеранів Афганістану Іван Митровцій. Він також наголосив присутнім на основних питаннях, що турбують учасників бойових дій. Зокрема, це стосується надання соціальних допомог, путівок на оздоровлення, питання пільгових перевезень, надання медичних послуг тощо.

Також було акцентовано увагу на проведенні заходів до 25-річниці виведення військ колишнього СРСР з Республіки Афганістан, розглянуто план проведення святкового концерту, приуроченого цим подіям. Обговорили ще питання можливості встановлення в місті меморіального комплексу біля пам’ятника загиблим в Афганістані та облаштування самого пам’ятника  «Воїнам-афганцям». Акцентували увагу на проведенні тематичних лекцій, бесід із учнями шкіл району, приурочених подіям 25-ї річниці виведення військ з колишнього СРСР з республіки Афганістан.