- Нове життя - https://nz-ir.com -

ПЕРЕМОЖЦІВ ВИЗНАЧЕНО І НАГОРОДЖЕНО КУБКАМИ, МЕДАЛЯМИ ТА ГРАМОТАМИ

Минулої суботи в Іршаві відбулися урочистості із нагоди нагородження переможців районної першості з футболу. Зі словами вітання до присутніх звернувся голова райдержадміністрації Василь Ковбаско.

Футбол, – зазначив Василь Васильович, – один із найпопулярніших видів спорту на Іршавщині. Свого часу кращих гравців запрошували в провідні команди, які виступали за першість України і колишнього СРСР. Так, Іван Шопа виступав за «Карпати» (Львів), Іван Квак, Михайло Ловска, Федір Капустей – за «Закарпаття» (Ужгород), Михайло Квак – за «Торпедо» (Луцьк), Іван Улинець, Іван Ледней – за «Металіст» (Харків). Та найбільшої спортивної слави зазнав Віктор Пасулько, який успішно виступав за «Чорноморець» (Одеса), «Спартак» (Москва), приміряв футболку збірної СРСР. А Іван Гецко був кращим гравцем львівських «Карпат» та «Чорномор’я» Одеси, був членом збірної команди України.

До призерів районної першості звернулися також заступник голови райдержадміністрації Микола Сочка, начальник відділу молоді і спорту РДА Андрій Данканич та голова районної федерації з футболу Василь Попович.

За звання найкращих в районі боролися 13 команд. До фіналу дійшли тільки 11. Не витримали марафон футболісти Осою і Сільця.

У підсумку в групі юнаків перше місце посіла команда ФК «Заріччя», друге – ФК «Гребля» і третє – ФК «Загаття».

Серед основного складу переможцем районної першості став футбольний клуб Заріччя. Срібні медалі дісталися доробратівцям. Негрівська «Скала» була третьою.

Переможці нагороджені кубками, медалями та грамотами.

Василь Шкіря