Версія для друку Версія для друку

КРАЛА ГРОШІ — ПОПАЛАСЯ

Оперуповноважений карного розшуку районного відділу міліції Михайло Сухан після чергування вдома відпочивав. Приватний підприємець із с.Чорний Потік, виявивши крадіжку грошей у своєму власному магазині, зателефонувала міліціонеру, щоб він їй допоміг розшукати злодія.

Про цей випадок оперативник повідомив чергову частину районного відділу міліції, і на місце події відразу виїхала слідчо-оперативна група, щоб задокументувати.

В цей час оперативник Михайло Сухан разом з колегою Іваном Варцабою та слідчим Віктором Газдиком розпочали пошуки крадія. Від працівників місцевих магазинів та мешканців села міліціонерам стало відомо, що до цього злочину може бути причетна 35-річна місцева жінка, бо вона в іншому магазині повернула борг. Підозрювана проживала разом зі своїм співмешканцем, який ніде не працював. Крім цього, молода жінка вже потрапляла у поле зору працівників міліції, бо мала судимість за скоєння аналогічних крадіжок.

Правоохоронці, як тільки зайшли на подвір’я, де проживала жінка, їх прямо біля входу зустрів співмешканець. Тим часом жінка, побачивши міліціонерів, вилізла на горище будинку і там переховувалась. При розмові правоохоронці все ж таки дізнались від співмешканця, що жінка від них ховається на горищі. Після цього вона злізла із горища на землю до працівників міліції.

Як пояснила крадійка правоохоронцям, що викрала із магазину 750 грн., із яких у неї залишилось тільки 290 грн., бо вона віддала борг в іншому магазині і купила продуктів харчування та пива.

Стосовно злодійкуватої жіночки відкрито кримінальне провадження, передбачене ч.3 ст. 185 Кримінального кодексу України (Крадіжка). Наразі старший слідчий, капітан міліції Геннадій Туріна проводить досудове розслідування. На крадійку очікує покарання строком від трьох до шести років.

Віта Горзов,

 Іршавський РВ УМВС

Ваш отзыв

Ваш коментар